kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA I EKO ETNA VAS DARUJU – SRETNI NOVEMBAR U TOKU – NAGRADNA IGRA

Zenička razvojna agencija ZEDA, organizuje nagradnu igru u saradnji sa zeničkom firmom „Eko Etna“ Zenica koja se bavi uzgojem i preradom ljekovitog i začinskog bilja.
Ova firma svoje proizvode prezentuje i u Show roomu Agencije ZEDA koji je namijenjen promociji domaćih preduzeća, njihovih proizvoda i usluga.
-„Umijeće proizvodnje čaja je u pažljivom odabiru biljaka i kreiranju aroma zadržavajući pritom specifičnosti svake od njih. Svakoj vrećici čaja dodali smo posebnu brigu o potrošačima koje neizmjerno cijenima zbog njihove odluke da koriste najbolje iz prirode.
Potrudili smo se da dobiju kvalitetan proizvod, onakav, kakav bi svako od nas poželio. U proizvodnom procesu koristimo posebno odabrano bilje vodeći računa o svim fazama prerade kao i ambalaži u kojoj se pakuju tj. čajeve pakujemo u prirodne i biorazgradive materijale.
Naši čajevi su bez dodataka bilo kakvih umjetnih aroma ili boja što znači da naš kupac dobiva samo ono što je najbolje za njega. Svi čajevi su ispitani i kontrolisani od strane Veterinarskog fakulteta u Sarajevu“ – rekli su iz Eko Etne“ koja je i dobitnik Certifikata organske proizvodnje.
Kako bi podržali Sretni novembar i dali svoj doprinos ideji Agencije ZEDA koja u saradnji s kreativcima organizuje niz nagradnih igara u novembru, Eko Etna se priključila i dala svoj doprinos, te ponudila svoje čajeve na poklon. Više o Eko Etna saznate na www.ekoetna.com
ZEDA i Eko Etna daruju 5 učesnika nagradne igre sa po dva čaja (sa stevijom i bez stevije)
Napominjemo: Stevija je prirodni zaslađivač i za razliku od šećera, ne izaziva karijes niti nepoželjnu toleranciju na okus, sprječava nastajanje zubnog plaka, nema kalorija, nema štetnih nuspojava poput umjetnih zaslađivača i otporna je na visoke temperature (pogodna i za pripravu kolača!)
Da biste učestvovali u nagradnoj igri:
1. Ostavite komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/)
2. Podijelite post i stavite na public
3. Lajkajte Facebook stranicu Eko Etna https://www.facebook.com/ekoetnazdravlje/
4. Komisija će odabrati 5 osoba s najzanimljivijim komentarom
Nagradna igra traje do 28. novembra 2019., kada će biti prograšen sretni dobitnik.

Back To Top
X