kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

ZEDA I DOTS VAS DARUJU – NAGRADNA IGRA

Zenička razvojna agencija ZEDA, organizuje nagradnu igru u saradnji sa kreativkom Nežlom Adilagić, vlasnicom brenda DOTS 
ZEDA već 6 godina putem rubrike #Blog predstavlja mlade i uspješne ljude i njihove priče prezentuje javnosti kako bi upravo oni možda bili inspiracija nekome da se pokrene.
ZEDA je do sada napisala preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao, poslovnu želju ili pak ideju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.

Sarajka Nežla Adilagić (43 godine), majka i supruga, magistrica ekonomskih nauka sa preko 20 godina radnog iskustva u poslovnom, poduzetničkom i ruralnom razvoju i osnaživanju žena, filantropistica, poduzetnica, mentorica i umjetnica, vlasnica je brenda DOTS.
Nežla je dinamična osoba pozitivne energije i neiscrpne želje za istraživanjem, učenjem i unošenjem promjena. Od svoje rane mladosti pokazivala je interes i talent za slikarstvo i umjetnost uopće. Prije dvije godine se otisnula u svijet tačkanja sasvim spontano, ali strastveno. Vremenom su nastajali razni dekorativni predmeti za kojim je sve više ljudi pokazivalo interes i želju da imaju jedan primjerak za sebe. Tako je kreirala brend DOTS i pokrenula vlastitu liniju nakita jedinstvenog dizajna. Svaki komad nakita je unikatan i napravljen s puno ljubavi. Inspiraciju za motive traži u prirodi, kulturnoj baštini i umjetnosti. Nežla je među prvim kreativcima u regiji koja primjenjuje ovu zahtjevnu ali izuzetno lijepu tehniku slikanja koja potječe od Aboridžina iz Australije.
Nežline radove možete potražiti na Facebook stranici DOTS  kao i na Instagramu @DOTS
ZEDA i Nežla vam poklanjaju unikatnu tačkastu ogrlicu koja je dio Nežlinog asortimana.
Da biste učestvovali u nagradnoj igri:
1. Ostavite komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA)
2. Podijelite post i stavite na public
3. Lajkajte Facebook stranicu DOTS
4. Komisija će odabrati osobu s najzanimljivijim komentarom
Nagradna igra traje do 27. novembra 2019., kada će biti prograšen sretni dobitnik.

Back To Top
X