kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Webinar “Proces apliciranja na Horizon Europe kroz valorizaciju inovativnog i produktnog potencijala firme”

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine Vas poziva na webinar “Proces apliciranja na Horizon Europe kroz valorizaciju inovativnog i produktnog potencijala firme”, koji će biti održan putem Zoom online platforme 17.06.2021. godine.

U toku webinara predstavit će se novi program za istraživanje i inovacije Evropske unije, Horizon Europe, u svjetlu EU fondova za mala i srednja preduzeća, te naučene lekcije u okviru Horizon 2020–SME Instrument i njihove refleksije na perspektive finansiranja za period 2021.–2027. godina. Pored toga, objasnit će se proces apliciranja na Horizon Europe uzimajući u obzir inovativni i produktni potencijal firme.

Ovaj program obuke ima za cilj razvoj kompetencija i vještina u okviru Horizon Europe programa Evropske unije sa fokusom na mogućnosti koje su na raspolaganju malim i srednjim preduzećima.

Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 100,00 KM+PDV. Za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%, a za 4 i više polaznika iz iste organizacije odobren je popust od 15%. U cijenu su uključena stručna predavanja i prezentacije sa webinara. Više informacija o webinaru možete pronaći u pozivu u prilogu.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na webinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca, najkasnije 11.06.2021. godine do 16:00. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Neposredno prije početka edukacije učesnici će dobiti link za pristup webinaru. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

 

Izvor: https://www.komorabih.ba/

Back To Top
X