kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Vijeće/Savjet Evrope u Bosni i Hercegovini: Poziv za učešće na tenderu – usluge vezane za profesionalne medije i podršku u projektnoj komunikaciji

Kongres lokalnih i regionalnih vlasti Savjeta Evrope sprovodi projekat “Inoviranje demokratskog učešća na lokalnom nivou u Bosni i Hercegovini ” a u sklopu Akcionog plana Savjeta Evrope za Bosnu i Hercegovinu za period od 2022. do 2025. godine.

U tom kontekstu, traži se lokalni pružalac usluga vezanih za profesionalne medije i podršku u projektnoj komunikaciji

Očekivani početak angažmana je 15. mart 2022. godine. Rok za slanje prijava je 20. februar 2022. godine.

TENDERSKA DOKUMENTACIJA

Zainteresovani pojedinci i firme se pozivaju da pogledaju Tender File i Act of Engagement koji sadrže puni opis uslova angažmana i opseg aktivnosti.

Tenderska dokumentacija je dostupna na sljedećem linku: https://mycloud.coe.int/s/j2eJm3JHzGWtneQ

Ovaj poziv za učešće na tenderu je objavljen u sklopu projekta „Inoviranje demokratskog učešća na lokalnom nivou u Bosni i Hercegovini“ koji sprovodi Kongres lokalnih i regionalnih vlasti Savjeta Evrope a u sklopu Akcionog plana Savjeta Evrope za Bosnu i Hercegovinu za period od 2022. do 2025. godine. Projekat ima za cilj da kreira mogućnost za građane da učestvuju u procesu deliberacije i u procesu donošenja odluka na lokalnom nivou, i na taj način izgrade povjerenje prema javnim vlastima.

Više informacija ovdje

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net/

Back To Top
X