kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

„VESELI MAJ“ MOŽE STAVITI OSMIJEH I NA TVOJE LICE – UČESTVUJ – ZAIGRAJ NAGRADU IGRU KOJU ORGANIZUJE ZEDA U SARADNJI S KREATIVCIMA

Ako ne učestvuješ, nećeš ni osvojiti!
Ako ne pokušaš, nemaš se čemu nadati!
Lajkaj, šeruj, komentariši, zaigraj!

„Veseli maj“ je nagradna kampanja kojom Agencija ZEDA promoviše male biznise ili hobije koji se pretvaraju u biznis, a učesnicima omogućuje da osvoje sjajne nagrade.
Ovo je prilika da saznate da priče o mladim ljudima koji su svoje ideje pretvorili u djelo i teže pretvaranju hobija u biznis.
Neplaniran poklon uvijek je veće iznenađenje od onoga koji smo očekivali, zato se ne dvoumi, ZAIGRAJ.
¬Harisa Mušija (23) je iz Kaknja i bavi se šivanjem dekorativnih jastuka već nekoliko godina unatrag. Sve je počelo sasvim slučajno i u nedostatku posla u struci, a puno slobodnog vremena, pa joj je mama dala „vjetar u leđa“ i podržala je da počne šiti jastuke. U međuvremenu, proširila je asortiman proizvoda pa u ponudi ima i: omote za vjerske knjige i indekse, podmetače za stolice i ljuljačke, marame za dojilje, podloge za kolica, torbe s natpisima i sl. Također, ostvarila je partnestvo s drugim kreativcima s kojima u saradnji pravi majice i bodiće s natpisima.

-“Sada sam udata, imam divnog muža koji prati sve moje ideje i čak ih svojim čestim zapažanjem zna vrlo mudro da uljepša.
Mnogo podržava moj rad, vjeruje u mene i svojim riječima podrške uvijek mi da jos više snage. To jako puno znači u ovom radu” — rekla je Harisa i poručila:
-„Da bismo ostvarili svoje ciljeve skrećemo s utabane staze kojom smo ranije prolazili i tako otkrivamo neke nove životne staze.“

Više o Harisinimi proizvodima možete saznati na Facebook profilu Harisa Mušija Alagić

Ovaj put, ZEDA i Harisa Mušija vas nagrađuju torbom s natpisom i omotom za vjersku knjigu.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri:
1. Ostavite kreativan komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA)
2. Podijelite post i stavite na public
3. Lajkajte Facebook stranicu Agencije ZEDA

Nagradna igra traje do petka, 22. maja 2020., kada će biti prograšen sretni dobitnik.

VAŽNO: Komisija će odabrati najkreativniji komentar pa se potrudite da budete zabavni, kreativni, da Vaš komentar bude uočljiv i specifičan.
Sretno!

Back To Top
X