kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Vaša priča o održivom razvoju može biti dio generalne skupštine UN

Raspisan je poziv za prijavu omladinskih medija za događaj MY WORLD 360 koji organizuje Akcione kampanje Ujedinjenih nacija za ciljeve održivog razvoja. Najinspiratvnije priče mladih koji generišu promjene biće prikazane na Generalnoj skupštini UN.

Akciona kampanja Ujedinjenih nacija za ciljeve održivog razvoja traži medije koje vode mladi iz cijelog svijeta sa fokusom na klimu i smanjenje neravnopravnosti. Mladi ljudi mogu da urade više od korišćenja novih tehnologija, oni mogu biti stvaraoci koji pričaju priče koje generišu promjenu. MY WORLD 360° poziva mlade da postanu kreatori medija i da podijele svoja mišljenja o tome kako su ciljevi održivog razvoja bitni u njihovim zajednicama i da kao donosioci odluka inspirišu sve da preduzmu akciju zarad ostvarenja ciljeva. Digitalni alati i resursi pomažu učesnicima da nauče o ciljevima održivog razvoja, da razviju vještine potrebne da privuku, urede i podijele priču u medijima na impresivan i ubjedljiv način. Sve veća zajednica mladih stvaralaca nastavlja da zajedno uči kako da koristi medije za podsticanje preduzimanja akcije za bolji svijet. Učestvujući na MY WORLD 360° imaćete priliku da naučite kreativne i tehničke vještine, da predstavite svoje ideje i ostvarite uticaj na probleme do kojih im je stalo da budu riješeni.

 

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih država svijeta starosti od 18 do 24 godine. Vaša priča treba da bude vezana za ciljeve održivog razvoja.

 

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili ispunite online aplikacionu formu na linku.

Rok za prijavu je 15. avgust 2019.

Detaljnije na linku.

 

Izvor: hocu.ba

Back To Top
X