kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

VAŠ TRUD JE NAMA POKLON-KREATIVNA PRIČA SE NASTAVLJA

Zadnje dane u 2019. godini Agenciji ZEDA je uljepšala jedna od učesnica kreativnih radionica. ZEDA je ponosna na sve one koji pokazuju da vrijeme koje su proveli na kreativnim radionicama nije uzalud potrošeno i da njihovo mjesto nije bilo uzalud zauzeto. Oni to iz dana u dan opravdavaju dokazavši da sve što su naučili nastavljaju primjenjivati. Sve je više onih koji nam se javljaju sa fotografijama radova koje su samostalno izradili, a čije su tehnike naučili upravo na našim radionicama.

Učesnica kreativnih radionica projekta “Budi kreativan i ti”, Sejifa Jašarević, kupila je repromaterijal potreban za izradu nakita i samostalno nastavila vježbati ono što je naučila na radionicama izrade nakita.
Napravila je nekoliko primjeraka naušnica, narukvica i lančića i dostavila nam fotografije kako bi nam pokazala da ono što radimo nije uzalud i da se naša kreativna priča ne završava na radionicama nego da se nastavlja i da su učesnice zahvalne na stečenim vještinama, te da su dobile hobi koji će ubrzo moći pretvoriti u izvor zarade.
Pozivamo sve one koji su učestvovali na našim radionicama, a nastavili su samostalno usavršavati ono što su naučili na radionicama da nam dostave fotografije svojih radova.
Vaš uspjeh je i naš uspjeh.
“Budi kreativan i ti!”

 

 

Back To Top
X