kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Upravljanje projektima digitalne transformacije u praksi, 10.10.2022.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira seminar na temu „Upravljanje projektima digitalne transformacije u praksi“ koji se planira održati u ponedjeljak, 10. oktobra 2022. godine.

U toku seminara, prezentirat će se aktuelno pitanje na koje nastoje odgovoriti rukovodioci svjetskih vodećih kompanija: na koji način je moguće poslovanje svojih kompanija prilagoditi digitalnom dobu. U okviru seminara, kroz interakcije na oglednim primjerima iz stvarnog života, predstavit ćemo dokazano uspješne agilne prakse, procese i alate planiranja i implementacije projekata digitalne transformacije.

Seminar je namijenjen rukovodiocima kompanija, voditeljima projekata i članovima projektnih timova zaduženih za planiranje i provođenje digitalne transformacije svojih kompanija. Za pohađanje seminara nije neophodno tehničko predznanje.

Prijava učešća na seminaru se vrši popunjavanjem on line prijavnog obrasca. Krajnji rok za dostavljanje prijava je četvrtak, 06. oktobar 2022. godine do 14:00 sati.

Predavač na seminaru je g-din Nedžad Junuzović,veoma uspješan projekt menadžer, poslovni analitičar, predavač i profesionalac sa gotovo dvadeset godina iskustva u ICT industriji. Također, ima bogato iskustvo vođenja razvojnih projekata, implementaciji ICT standarda, evidentiranju softverskih zahtjeva, pronalaženju optimalnog poslovnog rješenja, obuci uposlenika i primjeni standarda Međunarodnog instituta za vođenje projekata (www.pmi.org). U Toptal kompaniji je angažovan kao projekt menadžer, a kao Agile Coach u vlastitoj agenciji (www.yoocomm.org). Doktorant je na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu iz oblasti softver inženjeringa.

Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 150,00 KM+PDV. Za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%, a za 4 i više polaznika iz iste organizacije odobren je popust 15%. U cijenu su uključena stručna predavanja, prezentacije sa seminara, certifikat o učešću i osvježenje u predviđenim pauzama.

Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-206 i 033/566 200 ili na mail: asim.krakovic@komorabih.ba

Poziv

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X