kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Univerzitet Lancaster objavljuje konkurs za besplatne stipendije

Univerzitet Lancaster u Gani objavljuje konkurs za besplatne stipendije i poziva sve zainteresovane studente da se prijave. Univerzitet Lancaster nudi višestruke međunarodne programe za 2020. godinu.

 

OBLAST:

Stipendije

 

OPIS

Programi koji su finansirani dostupni su potencijalnim studentima i svako se može prijaviti. Oni podstiču sve studente da iskoriste ono što imaju ponuditi. Lancaster je podržao prijedlog da u gradu može biti osnovan univerzitetski fakultet. LUG studenti imaju jedinstvenu prednost kada je riječ o razmjeni programa. Univerzitet pruža obrazovanje svjetske klase studentima širom svijeta već 50 godina. Oni pomažu svoje studente u zapošljavanju ili dalje studiranju, a nude i radne položaje i podršku jedan na jedan, kao i CV i veštine intervjuisanja.

 

USLOVI

Mogu se prijaviti studenti iz Gane i studenti svih nacionalnosti. Sponzorstvo će se dodjeljivati za studiranje na bilo kom diplomskom programu koji nudi univerzitet. Ako vjerujete da ispunjavate uslove za stipendiju na osnovu akademskih zasluga (priložite svoje zvanične rezultate uz obrazac za prijavu). Uverite se da ste postigli 2 „A“ ocene i najmanje „B“ (ili ekvivalent u drugim tokovima). Ako imate finansijske potrebe. Stipendije na osnovu potreba dodjeljuju se od slučaja do slučaja. Svi kandidati moraju da poznaju engleski jezik kako bi mogli aktivno učestvovati u akademskom programu. Univerzitet će putem više nagrada osigurati 10% do 15% školarine za svoje studente.

 

NAČIN PRIJAVE

Kandidati za prijavu trebaju da se upišu na univerzitet. Nakon prihvatanja prijava, podnosioci zahteva moraju podnijeti ispunjeni obrazac za prijavu zajedno sa svim dokumentima koji podržavaju finansijsku pomoć . Podnosioci zahteva moraju da predaju potvrde o ispitima za srednju školu, transkripte, esej od 500 riječi, preporučna pisma, dovoljan dokaz o finansijskoj potrebi. Za dodatna pitanja na e-poštu help@scholarship-positions.com

 

ROK ZA PRIJAVU:

Nije određen

 

Detaljnije: https://www.lancaster.edu.gh/study.php?p=130

Back To Top
X