kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

UNHCR Poziv za iskazivanje interesa – Odabir partnera za projekte u 2022. godini

Predstavništvo UNHCR-a u Bosni i Hercegovini raspisuje Poziv za iskazivanje interesa (CEI) za partnerske ugovore u 2022. godine i poziva zainteresirane nevladine/neprofitne organizacije da dostave projektne prijedloge.

Krajnji rok za podnošenje projektnih prijedloga je 21. oktobar 2021 do 17.30 sati.  Neblagovremeni podnesci neće se uzeti u razmatranje.

Poziv za iskazivanje interesa:

1. Ref: CEI/UNHCR/BIH/br.1/2021

Pružanje besplatne pravne pomoći osobama o kojima brine UNHCR u Bosni i Hercegovini

2. Ref: CEI/UNHCR/BIH/br. 2/2021

Pružanje psihosocijalne podrške i pomoći individualne zaštite priznatim izbjeglicama i tražiocima azila u BiH

3. Ref: CEI/UNHCR/BIH/br. 3/2021

Osiguranje društvene i ekonomske integracije u BiH za priznate izbjeglice i osobe sa supsidijarnom zaštitom u BiH i ograničena pomoć za inkluziju tražitelja azila koji ispunjavaju uslove.

Projektni prijedlozi se podnose:

Preko partnerskog portala UN -a, kojem se može pristupiti na: https://www.unpartnerportal.org (Partnership Opportunities). Portal omogućava zainteresiranim organizacijama da postave samo jednu datoteku. Za podneske s više dokumenata, molimo vas da sve dokumente stavite u zip folder.

Ili

Zapečaćeno u koverti i adresirano na sljedeći način:

Koncept podnosi (navesti naziv organizacije)

Call for Expression of Interest – UNHCR Selection and Retention of Partners for Project Partnership Agreements in 2022

Predstavništvo UNHCR -a u Bosni i Hercegovini

UNITIC, Toranj B, 5. sprat

Fra Anđela Zvizdovica 1

71000 Sarajevo

Relevantnu dokumentaciju i predloške potrebne za podnošenje projektnih prijedloga na ove pozive potrebno je preuzeti sa: https://bit.ly/CEI_UNHCR_BIH2021

Više informacija o partnerstvu s UNHCR-om i ovim pozivima možete pronaći na partnerskom portalu UNHCR -a: https://www.unpartnerportal.org.

U slučaju da zainteresovane organizacije/agencije zahtijevaju dodatne informacije, molimo vas da ih pismeno uputite Sekretarijatu IPMC-a UNHCR-a na sljedeće e-mailove: maric@unhcr.org i hajdar@unhcr.org.

UNHCR će za zainteresirane organizacije/agencije organizirati online brifing o pozivu za iskazivanje interesa, tokom kojeg se sva pitanja mogu objasniti. online brifing je okvirno zakazan za 6. oktobar. (Tačan datum i vrijeme bit će objavljeni na Facebook stranici UNHCR -a u BiH).

 

 

Preuzeto: https://www.mreza-mira.net/vijesti/pozivi-za-projekte/unhcr-poziv-za-iskazivanje-interesa-odabir-partnera-za-projekte-u-2022-godini/

Back To Top
X