kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

UMJETNOST NA STAKLU KAO POSLJEDICA KREATIVNE RADIONICE 😊

Većina ljudi koji su se okušali u kreativnom radu, bilo koje vrste i koji su naučili neke tehnike ručnog rada, rekli su da ih kreativnost odmara, smiruje, omogućuje da maštaju i maštu prenose na svoj rad, te da im kreiranje predstavlja jednu sasvim drugu dimenziju u kojoj su potpuno fokusirani na ono što rade.

Projekat „Budi kreativan i TI“ u okviru kojeg ZEDA realizuje kreativne radionice, učesnicama omogućuje sticanje novih vještina, jačanje kompetencija, ekonomsko osnaživanje i otvara im put u svijet kreativnosti koja može postati njihov posao.

Mnogo je onih koji svoje rukotvorine odlično naplaćuju, mnogo je onih koji su hobi pretvorili u biznis, koji su otvorili art studio, art radionicu, koji su svoje vještine usavršili do te mjere da ih i sami prenose na druge, organizuju radionice, a nama daju motiv da budemo još bolji i još kreativniji u ovome što radimo.

Amina Musić (36) dostavila nam je fotografije novih radova koje je radila tehnikom slikanja na staklu i mandala art.

Ona je do sada  pokazala dekupaž radove, nakit, slikanje na staklu i mandala art. Odlično Amina!

S obzirom da je već usavršila nekoliko različitih tehnika, očekujemo da će Amina uskoro kreirati art stranicu na kojoj će prezentovati svoje kreativne radove.

Njoj kreativnost jednostavno ide, u kojoj god se tehnici okuša i ponosni smo na nju i očekujemo korak više. Prave prilike treba znati prepoznati!

 

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

 

Danas hobi, sutra posao!

Budi kreativan i TI!

 

 

Back To Top
X