kalendar

Uskoro nas o─Źekuju novi doga─Ĺaji

skip to Main Content

UMJETNOST NA STAKLU KAO POSLJEDICA KREATIVNE RADIONICE ­čśŐ

Ve─çina ljudi koji su se oku┼íali u kreativnom radu, bilo koje vrste i koji su nau─Źili neke tehnike ru─Źnog rada, rekli su da ih kreativnost odmara, smiruje, omogu─çuje da ma┼ítaju i ma┼ítu prenose na svoj rad, te da im kreiranje predstavlja jednu sasvim drugu dimenziju u kojoj su potpuno fokusirani na ono ┼íto rade.

Projekat ÔÇ×Budi kreativan i TIÔÇť u okviru kojeg ZEDA realizuje kreativne radionice, u─Źesnicama omogu─çuje sticanje novih vje┼ítina, ja─Źanje kompetencija, ekonomsko osna┼żivanje i otvara im put u svijet kreativnosti koja mo┼że postati njihov posao.

Mnogo je onih koji svoje rukotvorine odli─Źno napla─çuju, mnogo je onih koji su hobi pretvorili u biznis, koji su otvorili art studio, art radionicu, koji su svoje vje┼ítine usavr┼íili do te mjere da ih i sami prenose na druge, organizuju radionice, a nama daju motiv da budemo jo┼í bolji i jo┼í kreativniji u ovome ┼íto radimo.

Amina Musi─ç (36) dostavila nam je fotografije novih radova koje je radila tehnikom slikanja na staklu i mandala art.

Ona je do sada┬á pokazala dekupa┼ż radove, nakit, slikanje na staklu i mandala art. Odli─Źno Amina!

S obzirom da je ve─ç usavr┼íila nekoliko razli─Źitih tehnika, o─Źekujemo da ─çe Amina uskoro kreirati art stranicu na kojoj ─çe prezentovati svoje kreativne radove.

Njoj kreativnost jednostavno ide, u kojoj god se tehnici oku┼ía i ponosni smo na nju i o─Źekujemo korak vi┼íe. Prave prilike treba znati prepoznati!

 

#prati_nas
#prijavi_se
#u─Źestvuj
#nau─Źi
#usavrši
#ispromoviši
#unov─Źi

 

Danas hobi, sutra posao!

Budi kreativan i TI!

 

 

Back To Top
X