kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Učestvujte u projektu Akceleratorski Tandem

„Akceleratorski Tandem“ je projekat koji starta u Ponedjeljak 10.2.2020. u BRDO coworking prostoru, a nastao je u okviru Tandem Europe programa u saradnji sa partnerima La Capagrossa iz Italije!!!

U Ponedjeljak 10.2.2020. započinju prve mentorske i edukativne aktivnosti u okviru projekta „Akceleratorski Tandem“ (Tandem Accelerator, FB event ). Projekat ima za cilj da učesnicima (pojedincima, timovima, organizacijama) pruži konstruktivnu podršku u kreiranju, razvoju i jačanju poslovnih ili projektnih ideja/inicijativa gdje će kapaciteti BRDO Coworking prostora (kancelarijski, logistički, ljudski) biti na raspolaganju aktivnim polaznicima programa. Sve usluge su besplatne, fleksibilne i posebno skrojene prema potrebama učesnika, a selektirani polaznici će imati mogućnost besplatnog korištenja kapaciteta BRDO Coworking prostora i u naredna dva mjeseca.

Kroz projekat „Akceleratorski Tandem“ Udruženje „Tuzla Live“, u saradnji sa partnerskom organizacijom La Capagrossa, koristiti će alate i metodologije iz oblasti Preduzetništva, Digitalne ekonomije, Design Thinking-a i Design Service-a. Aktivnosti su prevashodno namjenjene mladim osobama (no nećemo odbiti ni one starije) koje žele ostvariti lični ili timski napredak u nastojanjima da pokrenu/ojačaju svoj poslovni ili društveni poduhvat.
U naredne dvije sedmice, radnim danom od 12-15h, kancelarije BRDO Coworking Prostora su rezervisane za rad sa učesnicima, kao i za eventualne upite koje bi neko mogao imati oko projektnih aktivnosti.

Sve što trebate uraditi je da se prijavite kroz formular putem linka. Nakon prijave, u dogovoru sa našim timom, odrediće se plan rada, kao i eventualno ugovaranje novih/drugačijih termina koji bi više odgovarali polaznicima programa.
Dođite, uključite se, naučite nešto novo, ojačajte i razvijte svoje ideje, projekte i vještine te omogućite sebi bolje uslove za samozapošljavanje i zapošljavanje!

Tandem Europe je inicijativa koju su razvile Europska kulturna fondacija i MitOst e.V. zajedno sa Cariplo fondacijom, uz dodatnu finansijsku podršku Robert Bosch Stiftung i Stavros Niarchos Fondacije. Provodi se zajedno sa organizacijama 4iS (Aveiro, Portugal), COMM’ON (Atina, Grčka) i Ideas Factory (Sofija, Bugarska).

 

 

Izvor: https://www.hocu.ba/

Back To Top
X