kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

UČESNICE PROJEKTA „BUDI KREATIVAN I TI!“ KREIRALE ZAJEDNIČKU ART STRANICU ZA PROMOCIJU SVOJIH RADOVA

Sve je počelo 2019. godine kada se Amina Musić (36) prijavila za učešće na prvoj kreativnoj radionici projekta „Budi kreativan i Ti“ koji implementira Agencija ZEDA.
Tu je Amina naučila prve kreativne tehnike i nastavila ih usavršavati, a potom je nastavila učestvovati na radionicama i učiti nove tehnike. Svako učešće na radionici opravdala je na više načina:
– dostavljala je fotografije radova pokazujući da radi, vježba, usavršava i što je najbolje, njeni prvi radovi su izgledali fantastično, a svaki novi bio je još bolji
– dijelila je znanje pa je organizovala kreativne radionice za:
• svoju djecu i
• za prijateljice
– pozvala je prijateljice da učestvuju na radionicama Agencije ZEDA
– jednako dobro radi svaku tehniku koju je naučila i što je još veće iznenađenje, ni jednu ne zapostavlja
– zajedno s prijateljicama donijela je veliku odluku (pročitajte ispod o čemu se radi)

Amina Musić je mašinski tehničar po struci, za sada nezaposlena ali vrlo angažovana u svijetu kreativaca.
Crtanje na staklu i almuminijskoj foliji, izrada nakita i dekupaž njeni su načini za ispoljavanje kreativnosti, ideja i prilika da javnosti pokaže kako se malim koracima postižu velike stvari.
Nekoliko radionica koje je organizovala za prijateljice koje su potom i samostalno nastavile vježbanje i usavršavanje, potom i njihovo učešće na kreativnim radionicama Agencije ZEDA, rezultirali su izradom zajedničke art stranice Dz.A.B.A.S. Ručni radovi  na kojoj njih šest ponosno promoviše svoje ručne radove. Naziv stranice je akronim njihovih imena (Džana, Alma, Amila, Belma, Amina i Selma), prijateljice koje su počele promociju svoje art priče.
Polažemo velika očekivanja u njihov uspjeh jer tempo kojim su krenule, način na koji je sve počelo i korak na koji su se zajedno odlučile, više je od odlučnosti i prijateljstva. Poduzetnički duh, kvalitet i specifikum njihovih radova, ponuda i poslovno umrežavanje navode nas na velika očekivanja, velike rezultate i zagarantovani uspjeh.
Sretno djevojke i s radošću iščekujemo da nam javite nove informacije o vašim novim radovima, partnerstvima, uspjesima i svemu onome na šta ćemo zajedno s vama biti ponosni.
Koliko puta će nas iznenaditi učesnice kreativnih radionica?
Koliko puta ćemo imati priliku da objavimo ovakvu ili sličnu priču?
Koliko puta ćemo imati razloga za ponos?
Pokazaće vrijeme…. i publikovaćemo mi 😀

Svakako pozivamo sve vas koji ste bili na kreativnim radionicama trećeg ciklusa projekta “Budi kreativan i TI!” da nam dostavite fotografije samostalno urađenih radova i uzmete učešće u aktuelnoj nagradnoj igri. 
Usavršavajući naučene tehnike, otvarate prostor za novi hobi koji ćete ukoliko izvježbate i dovedete do perfekcije, moći pretvoriti u posao. Društvene mreže pune su kreativaca koji se svakodnevno bore da dokažu da su baš njihovi radovi ti koje želite kupiti. Nije lako izdvojiti se iz mase ali originalnost, dobar i kvalitetan proizvod, koji je adekvatno ispromovisan, zasigurno će pronaći mjesto do svog kupca.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

 

Back To Top
X