kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

UČESNICE PROJEKTA „BUDI KREATIVAN I TI!“ KREIRALE ART STRANICE I ZAPOČELE OZBILJNU ART PRIČU

Implementacija projekta „Budi kreativan i Ti!“ je počela u aprilu 2019. godine i od tada do danas, iz sedmice u sedmicu Agenciji ZEDA stižu sjajni rezultati. To su dokazi u vidu fotografija radova koje nam učesnice šalju, a koji su nastali zahvaljujući učešću na jednoj ili više kreativnih radionica.
Svaka edukacija, prezentacija i radionica dobivaju smisao tek onda kada dobijete potvrdu da su učesnici po okončanju istih iskoristili/primijenili ono što su čuli i/ili naučili.
Usavršavajući naučene tehnike, naše učesnice otvaraju prostor za novi hobi koji će ukoliko porade na detaljima i ako budu težile perfekciji, moći pretvoriti u posao. Društvene mreže pune su kreativaca koji se svakodnevno bore da dokažu da su baš njihovi radovi ti koje želite kupiti. Nije lako izdvojiti se iz mase ali originalnost, dobar i kvalitetan proizvod, koji je adekvatno ispromovisan, zasigurno će pronaći mjesto do svog kupca.
Već imamo učesnice naših radionica koje su kreirale svoju art stranicu na društvenim mrežama kako bi promovisale svoje radove. Obećali smo podržati sve one koji se odluče na ovaj korak i svoje obećanje smo ispunili.
Sara Sinanović i Sumeja Đulan kreirale su stranice Decoupage Art by S&S  i @decoupage.by.ss, Amra Selimović kreirala je stranicu Decoupage Art by Amra, i Facebook grupu Decoupage Art by Amra, Amina Musić i prijateljice, kreirale su Facebook grupu Dz.A.B.A.S.  na kojoj zajednički promovišu svoje radove, Jasmina Karahmet kreirala je Facebook stranicu Just Art Unikatni radovi  i Instagram profil @justart_unikatni_radovi  na kojem promoviše ono čime se i od ranije bavila ali i ono što je nastavila izrađivati nakon učešća na radionicama odnosno, primjenjujući nove tehnike. Radove Senade Hasanić možete potražiti na linku Senada Suzie Hasanić  na kojem ćete pronaći radove koji su izrađeni najčešće kombinacijom više kreativnih tehnika.
Ovo su učesnice koje su kreirale stranice i odlučile se pokrenuti art priču, a novi rezultati tek nas čekaju u godini koja je ispred nas.
U rubrici projekta “Budi kreativan i TI”  možete pročitati brojne priče o učesnicama koje su pokazale svoje prve ili usavršene samostalne radove i dobile hobi.
Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X