kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

UČESNICE KREATIVNIH RADIONICA SVAKODNEVNO DOSTAVLJAJU FOTOGRAFIJE NOVIH RADOVA

Svaki put kada u nešto uložite vrijeme, novac, trud i energiju, te kada vam se nakon toga pokaže da je zaista vrijedilo i da to oni s kojima ste radili cijene, dobijete novu energiju, želju i dodatnu satisfakciju da istim tempom nastavite dalje.
Tako je i sa učesnicama kreativnih radionica projekta „Budi kreativan i TI!“ koje Agenciji ZEDA svakodnevno opravdavaju svoje učešće na kreativnim radionicama i dokazuju da nastavljaju samostalno vježbati ono što su naučile na radionicama.
Usavršavajući naučene tehnike, one otvaraju prostor za novi hobi koji će ukoliko porade na detaljima i ako budu težile perfekciji, moći pretvoriti u posao. Društvene mreže pune su kreativaca koji se svakodnevno bore da dokažu da su baš njihovi radovi ti koje želite kupiti. Nije lako izdvojiti se iz mase ali originalnost, dobar i kvalitetan proizvod, koji je adekvatno ispromovisan, zasigurno će pronaći mjesto do svog kupca.
Zikreta Bošnjak (45) spojila je dvije naučene tehnike, dekupaž i izradu svadbenih dekoracija i dostavila nam fotografiju svog prvog rada.
Bravo Zikreta i samo naprijed. Radujemo se novim radovima koje ćete nam dostaviti.
Ukoliko jedna od ove dvije tehnike postane Vaš hobi, javite nam, mi ćemo Vam pomoći da ga ispromovišete.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X