kalendar

Nothing from August 14, 2020 to September 14, 2020.

skip to Main Content

UČESNICE KREATIVNIH RADIONICA SVAKODNEVNO DOSTAVLJAJU FOTOGRAFIJE NOVIH RADOVA

UČESNICE KREATIVNIH RADIONICA SVAKODNEVNO DOSTAVLJAJU FOTOGRAFIJE NOVIH RADOVA

Svaki put kada u nešto uložite vrijeme, novac, trud i energiju, te kada vam se nakon toga pokaže da je zaista vrijedilo i da to oni s kojima ste radili cijene, dobijete novu energiju, želju i dodatnu satisfakciju da istim tempom nastavite dalje.
Tako je i sa učesnicama kreativnih radionica projekta „Budi kreativan i TI!“ koje Agenciji ZEDA svakodnevno opravdavaju svoje učešće na kreativnim radionicama i dokazuju da nastavljaju samostalno vježbati ono što su naučile na radionicama.
Usavršavajući naučene tehnike, one otvaraju prostor za novi hobi koji će ukoliko porade na detaljima i ako budu težile perfekciji, moći pretvoriti u posao. Društvene mreže pune su kreativaca koji se svakodnevno bore da dokažu da su baš njihovi radovi ti koje želite kupiti. Nije lako izdvojiti se iz mase ali originalnost, dobar i kvalitetan proizvod, koji je adekvatno ispromovisan, zasigurno će pronaći mjesto do svog kupca.
Zikreta Bošnjak (45) spojila je dvije naučene tehnike, dekupaž i izradu svadbenih dekoracija i dostavila nam fotografiju svog prvog rada.
Bravo Zikreta i samo naprijed. Radujemo se novim radovima koje ćete nam dostaviti.
Ukoliko jedna od ove dvije tehnike postane Vaš hobi, javite nam, mi ćemo Vam pomoći da ga ispromovišete.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X