kalendar

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

UČESNICA PROJEKTA „Budi kreativan i TI!“ PONOSNO POKAZALA KOMBINACIJU NEKOLIKO KREATIVNIH TEHNIKA

Osmislite…
Istražite…
Filtrirate…
Odaberete…
Procijenite…
Organizujete…
Implementirate…
Čekate…
Oduševite se…
Čime?
Rezultatom onoga što ste radili i proizvodima oni koji su učestvovali!

One su učesnice kreativnih radionica i ponosni smo na njihov predani rad, vježbu, usavršavanje naučenih tehnika. Svakodnevno nas iznenađuju i oduševljavaju jer ono što rade je umjetnost. Pretvaranje običnih predmeta u umjetničko djelo, unikat, ručno rađeni proizvod u koji su uloženi sati, dani pa i sedmice da bi izgledao jedinstveno.

Koliko ponosni i sretni možemo biti mi koji dobijemo potvrdu da naš trud, rad i vrijeme nisu bili uzaludni?
Koliko ponosni možemo biti mi koji svakodnevno dobivamo potvrdu da se naučeno nastavlja usavršavati?
Koliko ponosni možemo biti kada oni koji nikada nisu imali priliku da učestvuju na kreativnim radionicama i istraže da li nešto uopće mogu, dokažu da im odlično ide.
Koliko ponosni možemo biti kada oni koji se već bave kreativnošću i talentovani su, pokažu da mogu još bolje pa nauče nove tehnike i iskoriste ih pri izradi novih kreativnih radova?

Upravo Senada Hasanić (33) profesorica predškolskog odgoja i obrazovanja koja je javnosti poznata kao neko ko odlično slika, bavi se dekupažom i izađuje nakit od FIMO mase, još jednom je pokazala svoj talentat, trud i sjajan rezultat.

Odlično! Odlično! Odlično!

S radošću iščekujemo nove radove i nove rezultate!

Svakako pozivamo i sve vas koji ste bili na kreativnim radionicama trećeg ciklusa projekta “Budi kreativan i TI!” da nam dostavite fotografije samostalno urađenih radova i uzmete učešće u aktuelnoj nagradnoj igri. 
Usavršavajući naučene tehnike, otvarate prostor za novi hobi koji ćete ukoliko izvježbate i dovedete do perfekcije, moći pretvoriti u posao. Društvene mreže pune su kreativaca koji se svakodnevno bore da dokažu da su baš njihovi radovi ti koje želite kupiti. Nije lako izdvojiti se iz mase ali originalnost, dobar i kvalitetan proizvod, koji je adekvatno ispromovisan, zasigurno će pronaći mjesto do svog kupca.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X