kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

UČESNICA KREATIVNIH RADIONICA KOJA NAS NE PRESTAJE POZITIVNO IZNENAĐIVATI

Kreativac ili jesi ili nisi, ili želiš naučiti ili ne želiš, nešto između ne postoji. Postoje oni kojima treba nešto manje vremena da nauče tehnike koje im se pokažu i oni kojima za to treba nešto više vremena, ali konačni cilj je isti.
Učesnici kreativnih radionica koje ZEDA realizuje u okviru projekta „Budi kreativan i TI!“ imaju priliku da nauče različite tehnike i steknu određene vještine izrade rukotvorina. Mnogi od njih nam svakodnevno dokazuju da samostalno nastavljaju vježbati i usavršavati ono što su naučili na našim radionicama.
Amina Musić je jedna od onih koji sve što nauče na radionicama, nastavljaju samostalno vježbati pa nam je više puta dostavila fotografije svojih dekupaž radova, nakita koji je izradila nakon radionice izrade nakita, a tehnikama slikanja na staklu naučila je mališane za koje je organizovala kreativnu radionicu.
Ovaj put, Amina nam je dostavila fotografije tacni koje je oslikala i ono što primjećujemo jeste da je svaki novi rad bolji od prethodnog. Amina, svaka pohvala ide za Vas i hvala Vam što nam dokazujete da se naša kreativna priča nastavlja i nakon radionica.

To nam i jeste cilj. Vremenom će svi oni koji usavrše svoje vještine, svoj hobi moći pretvoriti u ozbiljnu art priču, a potom i posao.
Danas hobi, sutra posao!
Pozivamo sve vas koji ste učestvovali na našim radionicama da nam dostavite fotografije svojih prvih ili usavršenih samostalno urađenih radova tehnikama koje ste naučili u okviru projekta „Budi kreativan i TI!“.

 

#prati
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#izvježbaj
#usavrši
#fotografiši
#pošalji

 

Budi kreativan i TI!

Back To Top
X