kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

UČESNICA KREATIVNE RADIONICE POSTALA EDUKATORICA😊

#Prati
#Istraži
#Filtriraj
#Procijeli
#Odaberi
#Prijavi_se

Budi kreativan i TI!

Jeste li spremni učiti nove tehnike?
Jeste li spremni sticati nove vještine?
Jeste li spremni ekonomski se osnaživati?
Jeste li u procesu jačanja kompetencija?
Jeste li se okušali u jednoj od kreativih tehnika?
Jeste li ispitali lične granice kreativnosti?
Mi vam za to pružamo šansu svakom novom kreativnom radionicom!

Amina Musić (36), u svijet kreativaca zaplovila je prijavom za učešće na kreativoj radionici Agencije ZEDA. U svijetu kreativaca odlično se snašla i više puta je dokazala da je izvrsna u slikanju na staklu, tehnikama dekupaža i izradi nakita.
Svoje znanje je prvobitno počela dijeliti sa članovima porodice kojima je pokazala neke od tehnika koje je naučila u okviru projekta „Budi kreativan i Ti! Agencije ZEDA, a potom je otišla još jedan korak naprijed i organizovala je kreativnu radionicu za prijateljice kojima je pokazala osnove dekupaža.
Samo nekoliko dana nakon učešća na kreativnoj radionici „Crtanje na aluminijskoj foliji“, Amina je opet organizovala kreativnu radionicu za prijateljice kojima je pokazala i ovu tehniku. Odlično su se zabavile, naučile novu tehniku i napravile sjajne radove koje možete pogledati na fotografijama.

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.
Svaki novi dan je nova prilika, ne propuštajte je!
Ako želite biti dio naše kreativne priče, a do sada niste učestvovali na kreativnim radionicama ili ste učestvovali na radionicama trećeg ciklusa, a dokazali ste da nastavljate usavršavati naučene tehnike, pratite nas i prijavite se već na sljedeću radionicu koja uskoro slijedi.

#napravi
#ukrasi
#fotografiši
#pošalji
#osvoji

Budi kreativan i TI! 👍

Back To Top
X