kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Tvoje stažiranje u Omladinskoj banci ima odličan tajming!

“Vjerovatno si ovdje jer te ovaj poziv za internship zainteresovao i zanima te kako se prijaviti?

Ukoliko te izaberemo, imaćeš priliku da saznaš kako se realizuje jedan od najvećih programa za mlade. Ove godine proslavljamo rezultate više od 350 projekata i 30 mikrobiznisa koji su podržani samo ove godine u BiH. Također, bićeš dio tima koji će organizovati veeeeliku konferenciju za mlade u Sarajevu, za članove i članice Odbora Omladinskih banaka. Pročitaj ovdje ako te zanima šta rade naši Odbori.

Ukoliko ne znaš puno o Omladinskoj banci, pročitaj u loncu odgovore mladih koji u ovom programu volontiraju već nekoliko godina, a u Sanjinom blogu pronađi i 30 razloga ZA Fondaciju Mozaik 🙂

Klikom na sliku pročitaj blogove u kojima naše internice – Berina i Helena, opisuju svoje iskustvo stažiranja u Omladinskoj banci.

Ako su ti ove informacije bile dovoljne da te Omladinske banke zainteresuju, prijavi nam se klikom na ovaj prijavni obrazac. Na mail ćeš dobiti nekoliko zanimljivih zadataka 🙂
P.S Ne zaboravi da, ako se prijaviš za internship u sarajevskoj kancelariji, Fondacija Mozaik ti može ponuditi stan koji se nalazi samo nekoliko koraka od naše kancelarije! Smještaj je hostelskog tipa tj. zajedničke prostorije dijeliš s još jednim ili dvoje interna ili internica Fondacije Mozaik.
Rok za slanje zadataka koje dobiješ na svoj e-mail nakon što popuniš prijavnu formu je: 13.1. (12:00) i molim te da ne šalješ prijavu nakon njega.
SRETNO!

Više infomacija na: https://www.lonac.pro/tvoje-staziranje-u-omladinskoj-banci-ima-odlican-tajming

Izvor:https://www.mreza-mira.net/

Back To Top
X