kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Trebaš novac i podršku za digitalizaciju poslovnih procesa?

Obezbijedit ćemo ti kapital do 40.000 KM i vrhunski tim za uspješnu digitalnu transformaciju.  

 

Prošla godina nam je svima promijenila poslovne planove i strategiju poslovanja. Uvidjeli smo da je za brže prilagođavanje promjenama i tržišnim zahtjevima modernizacija poslovanja neophodna. Startup studio nam je pružio podršku u digitalizaciji i optimizaciji poslovnih procesa. Sada, za sve koristimo tehnologiju štedeći vrijeme, od upravljanja dokumentacijom, planiranja proizvodnje do narudžbe, prodaje i dostave.

Arijana Katana, vlasnica i osnivačica Jagy Carriers brenda

Kome je poziv namijenjen?
Firmama i obrtima svjesnim potrebe za modernizacijom poslovanja, a kojima nedostaje novac, iskustvo ili tehnološko znanje da odaberu pravi smjer razvoja.

Kakvu podršku mogu dobiti?

Ulaganje do 40.000 KM, mentorsku i konsultantsku podršku internih i eksternih stručnjakinja i saradnika iz različitih oblasti poslovanja. Radimo s tobom na razvoju kanala prodaje i marketinga te pružamo administrativno-pravnu i podršku u knjigovodstvu. Kao partner dijelimo s tobom rizike poslovanja i promjena na tržištu.

Kakvi su uslovi?

Ne dajemo grant – ovo je zajedničko ulaganje, gdje za uloženi novac postajemo manjinski partner u firmi. Udjele dogovaramo, a najvažniji uslov je da dokažeš da je firma društveno-odgovorna, da može biti samoodrživa i da je registrovana ili će se registrovati u formi d.o.o. Podržavamo sve djelatnosti osim onih koje na bilo koji način štete društvu.

Koja je svrha digitalizacije poslovanja?

Poboljšavaš pristupačnost i vidljivost, dolaziš do većeg broja klijenata, povećavaš učinkovitost, smanjuješ operativne troškove, bolje upravljaš podacima i donosiš brže kvalitetnije odluke. Postoji manja mogućnost ljudske pogreške i ne moraš doći u kancelariju da vidiš neki dokument. Štediš prostor, vrijeme i novac, a uz to više zarađuješ.

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net/vijesti/pozivi-za-projekte/trebas-novac-i-podrsku-za-digitalizaciju-poslovnih-procesa/

 

Back To Top
X