kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

“Thinkathon”- Oblikuj budućnost

Da li želite da oblikujete zajedničku digitalnu budućnost tehnološkim usavršavanjem? “Thinkathon” će Vam obezbijediti da se vaš glas čuje! Imate jedinstvenu priliku da utičete na mjere kojima bi se postiglo zajedničko digitalno društvo. Vaše mišljenje je važno! Povežite se sa mladim ljudima iz Kanade i Evrope, na lokalnom i međunarodnom nivou, podijelite svoje mišljenje u vezi izgradnje bolje budućnosti društva u modernom, digitalnom kontekstu.

 

OBLAST:

Digitalna tehnologija

 

OPIS

Kroz šestodnevne Thinkathons radionice, putem online-a i sajta, u 12 različitih gradova širom Evrope i Kanade, učesnici će raditi zajedno na oblikovanju budućnosti, usavršavati se na temu Citizenship 4.0, društvenih veza, pametnih i brzorazvijajućih gradova, sigurnosti, obrazovanja, zabeve i culture u digitalnom okruženju. Učesnici imaju priliku da budu odabrani kao predstavnici projekta Evrope, tokom finalnog Thinkathona u Frankfurtu, u oktobru 2020. Dva učesnika online izazova imaju priliku da predstave svoje preporuke u Briselu, ili Otavi. Troškovi puta i smještava su u potpunosti pokriveni.

 

USLOVI

Ovaj izazov je otvoren za sve mlade ljude starosne dobi od 18 do 30, iz Kanade i Evrope.

 

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili, popunite aplikacionu formu na linku: https://thinkathon.agorize.com/en/challenges/24-hours-thinkathon?lang=en

 

ROK ZA PRIJAVU:
29. mart 2020. godine

 

Detaljnije: https://thinkathon.agorize.com/en

 

 

Izvor: mladiinfo.me

Back To Top
X