kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

„Technology & Business Cooperation Days 2023“

Europska poduzetnička mreža povodom održavanja sajma industrije i tehnologije Hannover Messe organizira „Technology & Business Cooperation Days 2023“ međunarodne poslovne susrete koji će se održati u hibridnom obliku:

  • 4. do 6.4.2023. godine – online
  • 17. do 20.4.2023. godine na sajmu Hannover Messe uživo

 

Komorski investicijski forum Zapadnog Balkana je jedan od suorganizatora događaja te će u okviru projekta koji podržava EU pružiti potporu kompanijama sa Zapadnog Balkana.

Fokus poslovnih susreta:

  • Industrija 4.0  i pametna rješenja u tehnologiji proizvodnje
  • Resursno i energetski učinkovite proizvodne tehnologije
  • Održiva energija i mobilnost
  • Alati za mjerenje

Sudjelovanje na B2B susretima je besplatnoregistracija je otvorena do 31.03.2023. godine.

Iskoristite ovu priliku da u okviru najvećeg industrijskog i tehnološkog sajma predstavite svoje najvažnije projekte, proizvode ili tehnologiju, zakažete sastanke sa unaprijed odabranim partnerima, pronađete nove komercijalne, tehnološke ili istraživačke partnere, ali i saznate informacije o najnovijim trendovima u industriji.

Registraciju možete izvršiti putem službene stranice događaja na kojoj također možete pronaći više informacija o događaju i sudionicima te zakazati sastanke sa željenim strankama.

Kontakt osobe u Vanjskotrgovinskoj komori BiH su Stanislava Perišić stanislava.perisic@komorabih.ba i Anđela Rajič andela.rajic@komorabih.ba

 

Izvor: https://komorabih.ba/

Back To Top
X