kalendar

April 18, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Pisanje i izrada projektnih prijedloga" - Udruženje poslodavaca Zenica

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Takmičenje za male grantove BOLD Inicijativa

Na kojem principu funkcioniše?

Konkurs za dodjelu bespovratnih sredstava je OTVOREN! Dakle, napišite svoje BOLD inicijative na papir i pošaljite ih na info@BOLD.ba do 11. juna 2021. godine.

Konkurs za male grantove BOLD Initiatives otvoren je za sve BOLD članove starosti 18-35 godina. Prihvaćamo prijedloge projekata na temu ekonomskog razvoja i građanskog angažmana i odabrat ćemo najinovativnije projekte koji će imati najbolje ishode za zajednice u BiH.

Razmislite o tome koji problem u vašoj zajednici želite riješiti, šta biste željeli učiniti da biste se pozabavili tim problemom i vrijeme i resurse koji će vam trebati da to učinite. Dodijelit ćemo grantove do 15.000 USD, ali ne tražimo nužno najveće projekte. Želimo podržati velike i male projekte koji predviđaju najučinkovitiji i najrealniji projekat za poboljšanje vaše zajednice.

Posjetite web stranicu američke ambasade da biste saznali sve detalje i preuzeli zahtjev za grant. Da bi bili prihvaćeni, svi podnesci moraju sadržavati:

  • Kompletni projektni prijedlog (maksimalno 6 stranica), na engleskom ili b / h / s, uključujući puni budžet u USD. Prijedlog bi trebao sadržavati dovoljno informacija da bi svako ko ga nije upoznao razumio tačno šta podnosilac zahtjeva želi učiniti.
  • SF-424B I- (Uvjeravanja Assurances for Non-Construction Programs-Individual)
  • SF-424 I (Application for Federal Assistance – Individual)
  • SF424A (Budget Information for Non-Construction programs)

NAJBOLJE aplikacije će jasno povezati ishode koje se nadate postići tim sredstvima i objasniti kako će ono što planirate učiniti kako bi postigli te ishode. Radujemo se što ćemo vaše ideje vidjeti do 11. juna 2021. godine!

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net/

Back To Top
X