kalendar

April 23, 2024
  • Edukacija za privrednike: "Digitalni marketing" - Udruženje poslodavaca Zenica

skip to Main Content

Takmičenje u oblasti životne sredine Young Eco-Hero Award

Neprofitna organizacija Action for Nature objavljuje konkurs za nagradu u oblasti zaštite životne sredine. Nagrada pod nazivom Young Eco-Hero se dodjeljuje mladim zaštitnicima životne sredine uzrasta od osam do 16 godina.

OBLAST:
Zaštita životne sredine

OPIS
Kandidati treba da osmisle projekat koji ima potencijal da doprinese rješavanju najkritičnijih problema zaštite životne sredine u svijetu, a uključuje lični aktivizam. Projekti treba da se bave zdravljem životne sredine, zagovorništvom, istraživanjem i zaštitom svijeta prirode. Podesni su projekti koji su u fazi realizacije ili pri kraju sprovođenja. Projekti koji imaju za cilj organizovanje naučnih sajmova ili izviđačkih aktivnosti se mogu kvalifikovati pod uslovom da uključuju aktivnosti zaštite životne sredine, obrazovni humanitarni rad u zajednici ili uključuju proširene studije. Projekti koji se bave domaćim životinjama, životinjama u masovnom uzgoju ili se sastoje od sastava izvještaja neće biti prihvaćeni. Projekti moraju biti napisani na engleskom jeziku. Važno je i da su projekti započeti samoinicijativno, tj. da nisu započeti od strane učitelja ili drugih odraslih osoba, i da uključuju aktivan rad. Pobjednici će dobiti nagrade u iznosu od po 500 dolara, javno priznanje i predstavljanje u štampanim medijima. Osim toga, dobiće i sertifikat dostignuća za izvanredne napore u pomaganju u zaštiti i očuvanju životne sredine. Jednako važno, učesnici će služiti kao primjer drugim mladim ljudima da svaki pojedinac može napraviti doprinos.

USLOVI
Mogu se prijaviti kandidati uzrasta od osam do 16 godina iz cijelog svijeta koji rade na kreativnim projektima vezanim za životnu sredinu.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili popunite onlajn aplikacionu formu na: https://actionfornature.org/eco-hero-awards/application-form

ROK ZA PRIJAVU:
28. februar 2020. godine

Detaljnije: https://actionfornature.org

 

Preuzimanje: https://mladiinfo.me/

Back To Top
X