kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Sweden/USAID FARMA II projekt traži pružaoca usluga

Sweden/USAID FARMA II projekt traži pružaoca usluga da provede drugu fazu kampanju Hrana Gurmana kojom će se promovisati najmanje 210 poljoprivrednih proizvođača, prodavaca i restorana. Rok za predaju prijedloga je 9. november, u 16:00 sati.
Projekat razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II), kojeg finansira Vlada Švedske i USAID, će nastaviti kampanju Hrana Gurmana kojom će se promovisati najmanje 160 malih poljoprivrednih proizvođača, 20 trgovina i 30 restorana, kako bi im pomogao da se nose sa promijenama u ponašanju potrošača izazvanim COVID-19 pandemijom, da povećaju broj kupaca, održe nivo zaposlenosti, i prežive ekonomsku krizu.

U ovu svrhu, FARMA II će napraviti ugovor sa pružaocem usluga (profitna, neprofitna ili nevladina organizacija, registrovana i priznata u BiH u skladu sa zakonima BiH) koji posjeduje relevantnu ekspertizu da razvije i provede četveromjesečnu kampanju, koja će se početi provoditi u što kraćem roku nakon dodijele ugovora.

Svi zainteresovani pružaoci usluga sa potrebnim znanjem i vještinama mogu preuzeti Zahtjev za ponude (Request for Proposals – RFP) dostupan (samo na engleskom jeziku) na ovom link-u.

Sva pitanja vezana za ZZP se mogu poslati putem elektronske pošte na adresu: grants@farmabih.ba, do 2. novembra 2020. u 16:00 sati. Odgovori na pitanja će biti postavljeni na web stranicu projekta: www.farmabih.ba.

Pored toga, 4. novembra 2020., u 11:00 sati, preko Zoom platforme, biće organizovana info sesija na kojoj će biti pružene dodatne informacije o opisu posla i instrukcije za predavanje prijedloga. Svi zainteresovani, za info sesiju se trebaju prijaviti putem elektronske pošte na adresu: grants@farmabih.ba, do 2. novembra 2020., u 16:00 sati.

farmabih.ba

 

Preuzeto: https://www.mreza-mira.net/vijesti/pozivi-za-projekte/sweden-usaid-farma-ii-projekt-trazi-pruzaoca-usluga/

Back To Top
X