kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Sufinansirani treninzi robotike za kompanije u BiH

Njemački Centar za Robotiku zajedno sa Razvojnim programom Ujedinjenih nacija u BiH kroz projekat „DigitalBIZ“ sufinansira 90% vrijednosti treninga industrijske robotike za uposlenike proizvodnih kompanija.

Kao zvanični FANUC integrator i kao predstavnik FANUC brenda u Bosni i Hercegovini, ovim treninzima nam je cilj pružiti know-how podršku za 10 proizvodnih kompanija iz bh. industrije i ohrabriti ih da krenu putem automatizacije i usavršavanja svojih uposlenika u pravcu modernih tehnologija, radi lakšeg i bržeg pristupa novim tržištima.

Svi treninzi će se odvijati u DKR Centru, uz mnoštvo primjera iz prakse i na najmodernijim FANUC industrijskim robotima.

O projektu: Njemački Centar za robotiku – DKR, podržan je kroz projekat DigitalBIZ koji provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija u BiH.
Projekat “DigitalBIZ” ima za cilj podržavanje preduzeća koja žele uvesti korištenje digitalnih alata i opreme sa ciljem digitalne transformacije kroz unapređenje sopstvenih procesa rada i proizvodnje, otvaranja novih poslovnih mogućnosti i tržišta, te jačanja otpornosti na rizike i vanjske utjecaje. Kroz ovu podršku direktno će se povećati konkurentnost malih i srednjih preduzeća, povećati produktivnost i omogućiti brži ekonomski rast.

 

Rok za predaju aplikacija je 10.04.2022. godine. Kompanije i individualci zaposleni u malim i srednjim preduzećima mogu poslati svoje prijave, putem google forme.

UNDP BiH finansira 90% ukupne cijene treninga, dok će kompanije biti obavezne prilikom učešća uplatiti preostalih 10% u visini od 200,00KM.

Ukoliko imate pitanja ili Vas zanima da li je ovaj poziv namijenjen Vama, pozovite na jedan od brojeva telefona: +387 35 230 321 ili +387 61 724 724, stojimo Vam na raspolaganju.

 

Prijavite se putem LINKA

Back To Top
X