kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

SUADA ALIEFENDIĆ POKAZALA KREATIVNOST

Kada jednom zaplovite u svijet kreativnosti i naučite neku tehniku, ne možete, a da se ne interesujete i za druge tehnike i načine izrade. Suada Aliefendić (35), prof.hemije po struci, u svijet kreativnosti zakoracila je veoma davno i vrlo je vješta u nekoliko tehnika za koje i sama pruža edukacije – dekupaž i crtanje na aluminijskoj foliji, a mandala art je tehnika u kojoj naročito uživa. Slikanje na svili naučila je na našoj posljednjoj kreativnoj radionici i obećala da će uskoro dostaviti fotografije svojih radova na svili.
Učesnice kreativnih radionica koje ZEDA realizuje o okviru implementacije projekta „Budi kreativan i TI!“ svakodnevno šalju fotografije radova koje su samostalno napravile nakon učešća na radionicama pokazujući da su naučene tehnike nastavile usavršavati.
Ovom prilikom pozivamo sve vas koji ste bili učesnici naših kreativnih radionica da nam dostavite fotografije radova koje ste samostalno napravili nakon učešća u projektu „Budi kreativan i TI!“.
Ako odlučite hobi pretvoriti u biznis, mi ćemo vam pomoći.
ZEDA svakog ponedjeljka objavljuje priče o ljudima koji su hobi pretvorili u posao. Ko ima maštu, volju, ideju i podlogu kao što su kreativne radionice koje organizuje ZEDA, dobija priliku koju u budućnosti može kvalitetno iskoristiti.
Danas hobi, sutra posao! Mogu drugi, možeš i TI!
Projekat finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.
Cilj projekta „Budi kreativan i TI“ je sticanje novih vještina, jačanje kompetencija i ekonomsko osnaživanje.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X