kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Studijsko putovanje u Bavarsku na temu “Modernizacija turističkog sektora”

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavijestimo da će Predstavništvo njemačke privrede u BiH u periodu od 24. do 28. juna/lipnja 2019. g. u saradnji sa partnerskom firmom TUM-Tech GmbH iz Njemačke, a pod pokroviteljstvom Bavarskog ministarstva za privredu, razvoj i energiju, organizovati studijsko putovanje bosanskohercegovačkih firmi / organizacija u Bavarsku na temu „Modernizacija turističkog sektora“.

Bavarsko ministarstvo za privredu, razvoj i energiju će preko svoje agencije „Bayern International“ podržati ovu posjetu bosanskohercegovačke delegacije u okviru programa „Bayern – Fit for Partnership“. Program putovanja se sastoji od stručnih predavanja, individualnih razgovora, posjeta firmama i referentnim objektima. Ciljna grupa projekta su rukovodioci tj. donosioci odluka, te eksperti bosanskohercegovačkih kompanija i institucija u datoj oblasti.

Broj učesnika je ograničen, a finalni izbor učesnika i realizacija putovanja su pod ingerencijom i pokroviteljstvom Bavarskog ministarstva za privredu, razvoj i energiju, a koje zastupa servisno društvo „Bayern International GmbH“. Iz tog razloga je neophodna blagovremena i potpuna prijava.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je utorak, 07.05.2019. g. Prijavni obrazac i upitnik  je neophodno popuniti i dostaviti na e-mail sanjin.purgic@ahk.ba najkasnije do naznačenog roka za dostavljanje prijava.

Više informacija i detalja u vezi sa studijskim putovanjem možete naći u pozivnom pismu.

Preliminarni program delegacijskog putovanja

Do ovog trenutka nisu definisana sva odredišta putovanja, a program je podložan izmjenama i dopunama.

U slučaju dodatnih pitanja kontaktirajte sanjin.purgic@ahk.de ili na 033 295 913

Back To Top
X