kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

STUDENTICE DOBILE OGROMNU PODRŠKU AGENCIJE ZEDA, JAVNOSTI ALI I KREATIVACA ZA SVOJ BREND Decoupage Art by S&S

Sve je počelo odlukom za učešće na kreativnoj radionici projekta „Budi kreativan i TI!“.
Bila je to prava odluka jer je radionica opravdala očekivanja dvije studnetice koje su odmah po dolasku kući uzele četke u ruke i počele vježbati naučeno. Dani, sedmice i mjeseci predanog rada, vježbanja, a potom i usavršavanja, rezultirali su kreiranjem art stranica: Facebook Decoupage Art by S&S  i Instagram @decoupage.by.ss 
Javnosti su poznate kao studentice koje su u vrlo kratkom vremenskom periodu izgradile prepoznatljivo ime.
Znate li ko su one?
One su Sumeja Đulan (21) i Sara Sinanović (21), prijateljice koje su se udružile i zajednički upustile u kreativnu avanturu.
Njihovi radovi su specifični, vrlo prepoznatljivi i traženi. Narudžbe se nižu jedna za drugom, a ove dvije studentice uz sve studentske obaveze ipak stižu odgovoriti svim obavezama.
Kreativnost su ozbiljno shvatile i ne prođe dan, a da ne prave nove radove ili ne dovršavaju započete. Već su sklopile partnerstva, dobile podršku drugih kreativaca, organizovale nagradnu igru i osmislile različite instrumente marketinške komunikacije.

U međuvremenu su izradile i odštampale svoje vizit kartice, aktivno promovišu svoje radove, a podrške ne manjka.

Bravo djevojke!
Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

 

Back To Top
X