kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Stipendije za osnovne i master studije – University of Northampton 2019

University of Northampton International Scholarship u iznosu od 30% popusta na godišnju školarinu za osnovne i master studije, koja se dodeljuje na osnovu opšteg akademskog uspeha.

Univerzitet u Northemptonu nalazi se u srcu Engleske – u Northemptonu, koji je lociran u središtu države, sa veoma dobrim saobraćajnim vezama sa Londonom, Birmingemom i drugim velikim gradovima. Ovaj univerzitet jedan je od najmlađih u UK, ali već mnogo doprinosi društvu.

Osvajao je brojne nagrade u oblasti obrazovanja, a najvažniji aspekat Univerziteta u Northemptonu jeste to što svojim studentima i diplomcima omogućava da ostave svoj pečat u svetu. Ovaj univerzitet prvi je u UK koji je dobio naziv Changemaker Campus 2012. godine.

Univerzitet se fokusira na kurseve koji su interesantni i važni za industriju, na odlične predavače i strastvene studente, kao i na novi kampus. Studentsko okruženje je prijateljsko, a studenti dobijaju neprestanu podršku od svojih profesora. U prilog tome ide i činjenica da procenat zapošljavanja njegovih diplomaca iznosi čak 96%.

 

Rok za prijavu

Uz prijavu za studije podnosite i prijavu za stipendije:

rok za prijavu za osnovne studije: 15.01.2020.
za master studije nije određeno.

More information: https://www.northampton.ac.uk/student-life/bursaries-scholarships-and-awards/international-scholarships/

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net

Back To Top
X