kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Stipendije za brucoše Univerziteta Edinburg u Škotskoj

Škola za istoriju, klasicizam i arheologiju Univerziteta Edinburg u Škotskoj raspisuje konkurs za nagrade namijenjene brucošima koji se upišu na neki od studijskih programa dostupnih u navedenoj školi u studijskoj 2020/2021. godini.

OBLAST

Sve oblasti dostupne u školi.

OPIS

Škola za istoriju, klasicizam i arheologiju Univerziteta Edinburg u Škotskoj raspisuje konkurs za nagrade namijenjene brucošima koji se upišu na neki od studijskih programa dostupnih u navedenoj školi u studijskoj 2020/2021. godini. U ponudi je pet stipendija u iznosu od 1000 funti za studente iz inostranstva. Stipendija se odnosi samo na prvu godinu studija i ne može se produžavati.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta osim iz zemalja Evropske unije. Potreban je dokaz o poznavanju engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Upisom na neki od dostupnih studijskih programa automatski uzimate učešće u konkursu. Spisak dostupnih studijskih programa i aplikacione forme za upis možete pronaći na zvaničnom sajtu škole: https://www.ed.ac.uk/history-classics-archaeology.

ROK ZA PRIJAVU

10. april 2020. godine

Detaljnije: https://www.ed.ac.uk/student-funding/undergraduate/international/robertson?fbclid=IwAR3K-xe63biiFx1RvTx1-V9uagW2PoCrh8_09AQIcDYh7Yn7gQ5X3Ti_-D0

Izvor: mladiinfo.me

Back To Top
X