kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Stipendije na Univerzitetu u Griniču

Univerzitet u Griniču, London, nudi širok izbor kurseva i načina studiranja za one koji dolaze iz inostranstva. Ako inostrani student želi da nastavi svoje obrazovanje na jednom od istorijskih kampusa u Velikoj Britaniji, onda mu ova stipendija može pomoći u tome.

 

OBLAST:

Stipendija

 

OPIS

Stipendija je djelimično finansirana. Stipendija se dodjeljuje samo za prvu akademsku godinu studija. Studenti moraju platiti puni trošak školarine u narednim godinama studija. Isplata ove stipendije ide putem smanjenja školarine. Iznos varira između 500 do 3.000 funti. Univerzitet u Griniču ima na raspolaganju veliki fond za pomoć najboljim i najboljim međunarodnim studentima da postignu svoj akademski potencijal. Institucija nastoji da ohrabri svoje studente da prošire svoje perspektive i prošire svoje horizonte. Međunarodna stipendija je njihova stipendija koja je osmišljena da podrži inostrane studene da studiraju u Velikoj Britaniji.

 

USLOVI

Stipendija je otvorena za sve. Kandidatima se nudi mjesto na redovnom dodiplomskom studijskom programu ili redovnom poslijediplomskom nastavnom programu 2019/20 akademske godine.
Podnosioci prijava moraju inostrani studenti.
Kandidati moraju biti oni koji se po prvi put prijavljuju na na nekom od studijskih programa na Univerzitetu u Griniču i da ne dobijaju nikakvu drugu naknadu kao što je stipendija.
Studenti koji su u radnom odnosu u akademskoj godini 2019/20 nemaju pravo da se prijave.
Dobitnici će morati da učestvuju u promotivnim aktivnostima Univerziteta, kao što su intervjui i prisustvo na univerzitetskim događajima.

 

NAČIN PRIJAVE

Ovaj obrazac se popunjava i podnosi elektronskim putem koristeći obrazac koji se nalazi na sljedećem LINKU
Pisane i skenirane kopije neće biti prihvaćene.

 

ROK ZA PRIJAVU:

16. novembar 2019.

 

Detaljnije: https://www.gre.ac.uk/…/international-scholarships…

Link: mladiinfo.me

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net

Back To Top
X