kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Stipendija za učešće u Svjetskom zdravstvenom susretu, Minhen

Organizacija AstraZeneca, u okviru zdravstvenog programa za mlade ljude, raspisuje konkurs za dodjelu stipendije za učešće u susretu pod nazivom One Young World 2020, u Minhenu. Tokom susreta, mladi ljudi će biti ohrabreni da nauče više o zdravim izborima koji će voditi u bolju budućnost, odnosno biće potaknuti da identifikuju potrebe u polju zdravlja, kao i da planiraju i donose rješenja.

 

OBLAST

Zdravlje

 

OPIS

Ove godine, Astra Zeneca u partnerstvu sa One Young World nudi 21 stipendiju nadahnutim liderima koji će, uz prisustvo na susretu, učestvovati u radionici tokom koje će se sresti s delegacijom, dijeliti informacije o svom porijeklu i spremiti se za nezaboravno iskustvo u Minhenu. Delegati iz više od 190 zemalja će se konsultovati sa uticajnim političarima, poslovnim ljudima i humanitarcima iz cijelog svijeta. U okviru stipendije, učesnici dobijaju besplatno učešće u susretu, pristup radionici, hotelski smještaj, povratnu avionsku kartu, hranu, kao i eventualne dodatne troškove.

 

USLOVI

Kandidati iz cijelog svijeta mogu aplicirati, starosne dobi između 18 i 30 godina. Neophodno je pružiti dokaz o posvećenosti zdravlju na lokalnom, nacionalnom ili globalnom nivou; liderske sposobnosti, inovativnost i sposobnost rješavanja problema kroz preduzetnički duh; iskustvo u postizanju ciljeva kroz timski rad i saradnju.

 

NAČIN PRIJAVE

Da bi se prijavili, kandidati su u obavezi popuniti aplikacioni formular putem sledećeg linka: https://www.oneyoungworld.com/young-health-programme…

 

ROK ZA PRIJAVU:

27. mart 2020. godine

 

Detaljnije na: https://www.oneyoungworld.com/young-health-programme…

 

Preuzeto: https://mladiinfo.me/

Back To Top
X