kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

STANAR BIZNIS INKUBATORA ZENICA -NEW TREND: “TEŽIMO POSTATI JEDNA OD NAJBOLJIH MARKETING AGENCIJA U BIH”

Biznis inkubator Zenica mjesto je na kojem su brojna danas već razvijena preduzeća, načinila početne korake. Od 2006. godine do danas, više od 150 stanara je prošlo proces inkubiranja. U ovom trenutku, u Inkubatoru je 41 stanar, potpuno različit po svojim idejama, životnim pričama, procesu razvoja i planovima.
Jedan od stanara je i NEW TREND d.o.o. Zenica, marketinška agencija koju je osnovao Suad Baručija (32) koji je do trenutka osnivanja vlastite agencije, iskustvo stekao kao freelancer.
NEW TREND je marketinška agencija sa primarnim fokusom na kreiranje TV reklama, korporativnih spotova i marketinških usluga vrhunskog kvaliteta koji vašem brendu pružaju lični i prepoznatljiv pečat.
-„Kombinovanjem strateškog i kreativnog pristupa, plasiramo sadržaj i razvijamo digitalno marketinško okruženje u kontrolisanim uslovima, te uz fokus na biznis ciljeve klijenata stvaramo prijatan ambijent za njihove korisnike“ – rekao je Suad Baručija,vlasnik i direktor Agencije koja je u Biznis inkubatoru Zenica osnovana prije 7 mjeseci.
-„Inkubator ima niz prednosti poput niske cijene zakupa prostora, vlastitog parkinga, sigurnog alarmnog sistema, poslovnog izgleda te predstavlja odličnu priliku za sve one koji pokreću vlastiti biznis“ – rekao je Baručija ističući da je mit da otvaranje preduzeća košta previše. Iz godine u godinu, procedure se uprošćavaju, a vrijeme registracije je sve kraće. Cilj je olakšati budućim poduzetnicima da uz što manje napore, što manje koraka i procedura, započnu realizaciju svojih ideja. Također, nerijetko se objavljuju javni pozivi, grant sredstva i sl. namijenjeni podršci započinjanja biznisa, razvoju biznisa i sl. i upravo Grad Zenica svake godine kroz ove programe podržava razvoj poduzetništva.
NEW TREND teži proširiti poslovanje i ostvariti saradnju s inostranim partnerima, te zaposliti nove radnike.
-„Za kratko vrijeme smo uspjeli ostvariti partnerski odnos sa nekim od najjačih kompanija u BiH i na to smo vrlo ponosni. Težimo da postanemo jedna od najboljih agencija u BiH kada je u pitanju marketing“ – rekao je Baručija.
Više o NEW TREND saznajte na www.newtrendproduction.com

Back To Top
X