kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

SPOJ MAŠTE I NAUČENE TEHNIKE – EDINA ARNAUT POKAZALA UMIJEĆE/“BUDI KREATIVAN I TI!“

Iz dana u dan, ZEDA dobiva fotografije kojima vrijedne učesnice kreativnih radionica koje se realizuju u okviru projekta „Budi kreativan i TI!“ dokazuju da su samostalno nastavile uvježbavati ono što su naučile na radionicama.

Edina Arnaut učestvovala je na radionici „Slikanje na staklu“ i neposredno nakon radionice dostavile fotografije svojih prvih radova. Danas nam je Edina dostavila fotografije novih radova i napredak je vidan. Oslikavanje stakla polako postaje Edinin hobi, a nije odolila da ne oslika i prozorsko staklo na kući 😊

Odlično Edina i hvala na dostavljenim fotografijama. Radujemo se svim novim radovima i fotografijama kojima ćete nam pokazati da vježbate, usavršavate naučeno i polako dobivate hobi koji se može pretvoriti u ozbiljnu art priču.

ZEDA poziva sve učesnike radionica „Dekupaž u 4 koraka“, „Slikanje na staklu“ i „Nakit u 4 koraka“ koji su nakon radionica nastavili samostalno usavršavati ono što su naučili na radionicama, da dostave fotografije svojih radova na ajna@zeda.ba ili na Facebook ZEDA stranicu ZEDA 

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.

 

#prati_nas

#prijavi_se

#učestvuj

#nauči

#usavrši

#ispromoviši

#unovči

 

Danas hobi, sutra posao!

Budi kreativan i TI!

 

Back To Top
X