kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

SLJEDEĆA SEDMICA U AGENCIJI ZEDA U ZNAKU EDUKACIJA, RADIONICA, KURSEVA I IT AKADEMIJE

Brojnim uspješno realizovanim aktivnostima Zenička razvojna agencija ZEDA okončala je 2018. godinu, a brojnim događajima, edukacijama, seminarima, sajmovima, radionicama, projektnim aktivnostima ušla je u 2019. godinu.

Već sljedeću sedmicu obilježit će 3 značajne aktivnosti:
1. Google alati – radionica namijenjena MSP – Google alati predstavljaju set besplatnih online alata koje je razvio Google, a koji mogu značajno unaprijediti produktivnost i međusobnu saradnju u svakodnevnom poslovanju MSP.
2. AutoCAD-a – kurs je namijenjen svima koji su zainteresovani da nauče tehnike računarskog crtanja, te da po završetku kursa budu sposobni samostalno konstruisati i nacrtati crteže srednje složenosti slijedeći pravila tehničkog crtanja.
Kroz navedeni kurs polaznici će se upoznati s osnovama AutoCAD programskog interfejsa, savladati najvažniji set komandi za crtanje i modifikaciju geometrije, naučiti raditi sa slojevima i različitim tipovima linija, kotirati i pravilno rasporediti ortogonalne projekcije, te štampati svoje crteže u formi koja odgovara adekvatnoj pripremi za proizvodnju.
3. ZeForge Academy – Frontend napredni modul iz oblasti web programiranja koju provodi vrijedna ekipa iz ZeForge Community-a.

Pozivamo sve one koji do sada nisu imali priliku učestovati na nekom od naših događaja, da nas prate putem naše oficijelne stranice www.zeda.ba, putem Facebook stranice ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/ i da budu dio naše priče već na sljedećem događaju.

Back To Top
X