kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

SHOW ROOM AGENCIJE ZEDA DOBIO NOVI IZGLED – ISKORISTITE PRILIKU DA PREDSTAVITE SVOJE PREDUZEĆE, PROIZVODE I USLUGE – BESPLATNO!

Sa novom godinom došlo je i do promjena u SHOW ROOMu Agencije ZEDA koji je dobio novi prostor za izlagače -zenička preduzeća koja izlažu svoje najreprezentativnije proizvode, informacije o uslugama i preduzeću/besplatno.

Show room je dio Centra za poduzetnike i investitore i postoji od oktobra 2018. godine kada je dobio prve izlagače.

Centar često posjećuju investitori i poduzetnici, što je odlična prilika da predstavite svoje preduzeće, proizvode i usluge.

Ukoliko ste  zainteresovani, možete nam dostaviti:

  1. proizvode (one koji najbolje oslikavaju Vaš biznis) i
  2. kataloge te druge vrste promotivnog materijala

Sva preduzeća koja postanu naši izlagači dobiju i profesionalnu promotivnu priču o svom preduzeću koju prezentujemo na našoj službenoj stranici, društvenim mrežama i svim medijima sa kojima dugi niz godina sarađujemo.

Nove vitrine uradila su dva zenička preduzeća – „ZEBRA LINE“ d.o.o. Zenica (bivši stanar Biznis inkubatora Zenica), preduzeće se bavi izradom pločastog namještaja, a o kojem više možete saznati na Namještaj ZEBRA LINE d.o.o. https://www.facebook.com/ZebraZenica i preduzeće „LAMSAR GLASS“ d.o.o. Zenica, (stanar Biznis inkubatora Zenica), preduzeće se bavi obradom i oblikovanjem ravnog stakla, a o kojem više možete saznati na Lamsar Glass https://www.facebook.com/lamsarglass/

Ukoliko želite biti dio ove zajedničke priče, kontakt osobe u Agenciji ZEDA su:

Ajna Dedić, 032 449 410, 061 757 980; ajna@zeda.ba

Sanel Ibrić, 032 445 630, 061 410 105;  sanel@zeda.ba

Ukoliko već niste iskoristili priliku da proizvodi Vašeg preduzeća budu u našem SHOW ROOMu, ovo je odlična prilika!

Napominjemo, ZEDA je Centar za poduzetnike i investitore osnovala u saradnji s Gradom Zenicom i Udruženjem poslodavaca Zenica kroz program  Evropske unije i Vlade Njemačke, EU ProLocal kojeg je implementirao GIZ.

Budite dio naše promotivne priče!

#kontaktirajtenas #odaberiteproizvode #donesiteletke #mićemoVaspomovisati

Back To Top
X