kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

SENADA HASANIĆ NAKON PRVE RADIONICE PONOSNO POKAZALA NAKIT KOJI JE SAMOSTALNO IZRADILA

Ovo je još jedan dan kada ćemo predstaviti jedan od rezultata učešća na kreativnim radionicama projekta „Budi kreativan i TI!“. Radi se o učesnici koja je prvi put učestvovala na kreativnoj radionici Agencije ZEDA i odmah opravdala svoje učešće tako što je nastavila usavršavati tehnike koje je naučila na radionici.
Ona je Senada Hasanić (33), profesorica predškolskog odgoja i obrazovanja koja se već bavi kreativnim radom i uči različite tehnike kako bi ih pokazala učenicima ali i kako bi jačala svoje kompetencije i nadograđivala postojeće znanje. Dostavila nam je fotografije radova koje je napravila nakon učešća na kreativnoj radionici „Izrada nakita – hobby or art career“.

Bravo Senada! Uskoro očekujemo i nove fotografije tvojih novih radova za koje unaprijed znamo da će biti još bolji nego ovi jer svaki novi rad znači više iskustva.
Ukoliko nastavite usavršavati neku od tehnika koju ste naučili na jednoj od naših kreativnih radionica, pošaljite nam fotografije. I ne zaboravite učestvovati u nagradnim igrama u kojima možete osvojiti repromaterijal za još kreativnosti!
Kreativna priča se nastavlja!

#prati_nas
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#usavrši
#ispromoviši
#unovči

Danas hobi, sutra posao!
Budi kreativan i TI!

Back To Top
X