kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Seminar “EU Horizont 2020-Instrument za MSP ”

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne I Hercegovine/Sektor za edukaciju. organizuje Seminar “EU Horizont 2020-Instrument za MSP ” koji će se održati u četvrtak, 21.02.2019.godine u prostorijama Privredne komore Kantona Sarajevo.

Seminar je namjenjen predstavnicima malih i srednjih preduzeća (MSP), mikro preduzeća, organizacija za podršku biznisu, agencija za podršku inovativnosti, udruženja poduzetnika i sl., a koje interesuje kako mogu učestvovati na Horizon 2020 SME-Instrument, direktno i samostalno, bez posrednika i bez uspostavljanja konzorcija ili partnerstava.

Jedna od tri komponente Horizon 2020 SME pruža mogućnost dobijanja i do 2,5 miliona eura bespovratnih sredstava, slijedom čega predstojeći seminar predstavlja odličnu priliku za pripremu I donošenje odluke za učešće u Horizon 2020 SME.

Za učešće na seminaru, naplaćivati će se kotizacija u iznosu od 100,00 KM (+ PDV).

Kompanije zainteresovane za učešće na gore navedenom seminaru mogu ispunjen prijavni obrazac sa potvrdom o izvršenoj uplati kotizacije dostaviti najkasnije do 19.02.2018. godine do 16:00 na e-mail adresu edukacija@komorabih.ba. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201.

 

 

Poziv
Program
Prijavni obrazac

 

Izvor: http://komorabih.ba

Back To Top
X