kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

SELVEDINA MEHMEDOVIĆ – CAZINKA POZNATA KAO KREATIVKA KOD KOJE MOŽETE NARUČITI ODJEVNE ALI I DEKORATIVNE PREDMETE

Mnoge kreativne tehnike teško je naučiti iz više razloga. Jedne se smatraju prevaziđenima, za druge nemate edukatore, za treće je učešće na kreativnim radionicama izuzetno skupo, na četvrte ne možete jer nisu u vašem gradu pa je mnogo prepreka ali je baš iz tog razloga ZEDA u Zenici pokrenula projekat „Budi kreativan i TI!“ u okviru kojeg organizuje kreativne radionice na kojima učesnici uče najrazličitije kreativne tehnike. Više o ovom projektu pročitajte na linku https://zeda.ba/category/budi-kreativan-i-ti/ na kojem možete pogledati najave za radionice ali i rezultate radionica koje učesnici dostavljaju u vidu fotografija koje su dokaz da naučene tehnike nastavljaju usavršavati.
Selvedina Mehmedović (45) iz Cazina jedna je od onih koji se ručnim radom bave gotovo cijeli život. Još kao djevojčicu mama i nana su je naučile plesti i nikada do danas nije prestala, a u međuvremenu naučila je praviti dekorativno cvijeće idealno za ukrašavanje stambenih i poslovnih enterijera. Svoje radove najčešće poklanja, a u posljednje vrijeme počela je dobivati narudžbe i od nepoznatih ljudi pa je svoje radove počela promovisati na Facebook profilu Selvedina Mehmedović 
Dekice za bebe, ukrasno cvijeće na zidu ili stalku, flower box, samo su dio njenog asortimana, a više možete pogledati u galeriji ispod.
Da li će se Selvedinin hobi pretvoriti u posao, pokazaće vrijeme i javiće nam Selvedina.
Pozivamo vas da nam i vi ispričate svoju priču o poslu, hobiju, ideji, želji, nadanju, pokušaju, uspjehu ili ambicijama na čijem ostvarenju radite.
Pozivamo sve one koji imaju interesantne priče koje bi mogle biti nečiji vjetar u leđa, ohrabrenje, savjet, motivacija ili inspiracija da nam se jave i ispričaju nam svoju životno-poslovnu priču. Svi zainteresovani neka pišu na Facebook Agencije ZEDA ili na profil Ajna Hodžić ili neka nam se jave na mail: ajna@zeda.ba

Back To Top
X