kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

SCRAPBOOKING TEHNIKA PREDSTAVLJENA NA KREATIVNOJ RADIONICI AGENCIJE ZEDA/“BUDI KREATIVAN I TI!“

Bio je ovo još jedan izuzetno kreativan dan u Agenciji ZEDA u kojoj je uspješno realizovana još jedna kreativna radionica u okviru projekta „Budi kreativan i Ti!“. Ovaj put, učesnice kreativne radionice su naučile kako da koristeći mašnice, papir, cvjetiće, kristale, špage, til, ukrasne trake i druge detalje, naprave unikatne i personalizirane rokovnike. Naučili su tehniku scrapbooking, a to je najstarija hobby tehnika koja je vrlo jeftina i jednostavno primjenjiva. Uz puno ideja i mašte, a uz jeftin repromaterijal mogu se napraviti unikatni, zanimljivi i personalizirani rokovnici, spomenari, fotoalbumi, okviri za fotografije i slični obični predmeti mogu se pretvoriti u unikate što smo mi danas i uspjeli.
Možda će baš učesnice današnje radionice, usavršiti ovu tehniku, ispromovisati, dobiti hobi pa i kreativni posao. Ne znate da li ste u nečemu vješti, da li nešto znate ili možete, sve dok ne probate.

Pozivamo vas da nam dostavite fotografije radova koje samostalno napravite i da nam javite nastavite vježbati tehniku koju ste naučili na današnjoj radionici.
Također, ako nakon današnje radionice dobijete hobi pa ga pretvorite u posao, mi ćemo vam u tome pomoći!
Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.
Ovaj projekat ima za cilj jačanje kompetencija i sticanje novih vještina, te ekonomsko osnaživanje žena.

#prijaviše_se
#naučiš
#usavršiš
#ispromovišeš
#unovčiš

Budi kreativan i TI!

Back To Top
X