kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

SANELA TOPČAGIĆ – DEKUPAŽ JE „MOJIH 5 MINUTA“ U DANU

Sanela Topčagić (32) iz Sarajeva, diplomirani socijalni radnik, zaposlena kao trgovac u hobi trgovini i sama ima vrlo zanimljiv hobi. Kako kaže, voli farbati u kasne noćne sate 😊 , pa je dekupaž idealna tehnika kojom ona čini čuda.

Obrađuje uglavnom drvene predmete (tacne, podmetače, kutije..) i posljednja stvar koju je uradila je ogromno Kinder jaje za koje joj je inspiraciju dala njena dvoipogodišnja djevojčica koja baš mnogo voli Kinder jaje. Sanela je napravila veliko Kinder jaje puno slatkišta i to je samo jedan od proizvoda kojim je skrenula veliku pažnju javnosti i izazvala veliko interesovanje. Kako kaže, voli eksperimentisati.
Ranije se bavila izradom nakita, ali ističe da to nije za nju 😊, a od 2015. godine, dekupaž tehnikom obične predmete pretvara u unikate.
Trenutno sam zadovoljna poslom koji obavljam, tako da voljela bih da hobi ostane hobi, jer to je “mojih 5 minuta“ u danu.

-„Svaki dan je prilika za naučiti nešto novo, zato izvuci iz svakog dana ono najbolje.Neka vam hobi bude hobi, onih vaših 5min za opuštanje. I neka svi pokušaju, ne znaš šta te isunjava dok ne probaš, a svako je u nečemu dobar“ – poručila je Sanela čije radove možete pogledati na Facebook stranici Unikatno by Sana, profilu Sanela Topčagić  i na Instagram profilu @unikatno_by_sana

Back To Top
X