kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

SAMO DAN NAKON UČEŠĆA NA KREATIVNOJ RADIONICI, ALEJLA OMERDIĆ POKAZALA NAKIT KOJI JE SAMOSTALNO IZRADILA

Kada jednom zaplovite u svijet kreativaca, ne možete, a da ne nastavite istraživati,učiti nove tehnike, usavršavati naučene i istraživati sopstvene mogućnosti i svijet mašte.
Vrata u svijet kreativaca otvorio je našim sugrađankama projekat „Budi kreativan i TI“ koji realizuje Agencije ZEDA još od aprila 2019. godine.
Ovaj projekat ima za cilj da učesnicima omogući učenje novih vještina, jačanje kompetencija i ekonomsko osnaživanje.
Ovo je šansa za učenje novih tehnika i vještina, njihovo usavršavanje i put ka dobivanju hobija koji će najbolji pretvoriti u posao.
Jedna od učesnica kreativne radionice „Izrada nakita-hobby or art career“, Alejla Omerdić, dostavila nam je fotografije svojih prvih samostalno urađenih primjeraka nakita.
-„Ovo je moje prvo učešće na kreativnoj radionici koja se realizovala u okviru projekta „Budi kreativan i TI“, pa sam odlučila pokušati biti kreativna i ja 😊 . Mnogo toga smo naučili na radionici i odlučila sam da kupim repromaterijal i sama pokušam praviti nakit. Već mi se svidjelo i ovo je tek početak“ – rekla je Alejla čiji prvi radovi izgledaju ovako:

Bravo Alejla!
Praksa je pokazala da je svaki novi kreativni rad učesnica naših kreativnih radionica bolji od prethodnog. Radujemo se da vidimo Alejline nove radove!
Hoće li Alejla svoj hobi pretvoriti u ozbiljnu art priču, pokazaće vrijeme i javiće nam Alejla 😊.
Ne zaboravite da je u toku i nagradna igra koju organizuju ZEDA i Fedi. Možete osvojiti repormaterijal i biti još kreativniji! Više o nagradnoj igri – 🎁🎁🎁ZEDA I FEDI TE NAGRAĐUJU🎁🎁🎁 😊 DAR ZA KREATIVNOST saznajte OVDJE 

#napravi
#ukrasi
#fotografiši
#pošalji
#osvoji

Budi kreativan i TI! 👍

Back To Top
X