kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Sajam zapošljavanja “Plava laguna”

Zainteresovani ste za posao u Istri?

 

DEKRA organizuje sajam zapošljavanja u Zenici u Hotelu Zenica i u Tuzli u Bosanskom kulturnom centru u četvrtak 24.01.2019. godine, s početkom u 16:30h.

Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom ”Plava Laguna”, otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi.

Ako Vas zanima sezonski posao na obalama Jadranskog mora, ”Plava Laguna” Vam nudi priliku da radite u jedinstvenom ambijentu.

”Plava Laguna” d.d već 60 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. Zapošljavaju 1000 stalnih radnika i 2000 sezonskih radnika različitih zanimanja. Nalaze se u Poreču i Umagu.

Tokom 2018. u Plavoj Laguni je radilo više od 200 novih radnika iz Bosne i Hercegovine, koji su se prijavili za posao na sajmovima zapošljavanja Plava Laguna u aprilu 2018. održanim u Tuzli, Zenici i Doboju.

“Tražimo i zapošljavamo veliki broj pomoćnih radnika u turizmu: konobara, kuhara, sobarica, spremačica, vrtlara, redara, portira, te električara i vodoinstalatera.

Naglašavamo da za navedene poslove nije bitna stručna sprema niti prethodno radno iskustvo (izuzev električara i vodoinstalatera koji moraju imati relevantnu stručnu spremu)” – poručili su.

Svojim sezonskim radnicima ”Plava Laguna” obezbjeđuje besplatan smještaj i prehranu.

Uz mjesečnu plaću osigurana je fiksna stimulacija za rad od 120 eura mjesečno za maj, juni, juli i august, kao i dodatna stimulacija na kraju sezone u iznosu od 40 eura po svakom mjesecu trajanja ugovora za sve radnike koji su radili duže od dva mjeseca.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Plava laguna organizuje i plaća sve troškove povezane s dobivanjem radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na Sajam zapošljavanja u četvrtak 24.01.2019. godine s početkom u 16:30h.

Sajam će se održati u Zenici u prostorijama Hotela Zenica, te u Tuzli u prostorijama Bosanskog kulturnog centra.

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije ”Plava laguna”. Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao.

Vaš CV sa prijavom možete poslati na mail posao.ba@dekra.com.

 

Izvor: https://www.dekra-zapo.ba/

Back To Top
X