kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

REZULTATI KREATIVNIH RADIONICA PRISTIŽU

Kreativne radionice realizovane u okviru trećeg ciklusa projekta “Budi kreativan i TI”! svakodnevno nam donose nove rezultate. Naime, učesnice radionica šalju fotografije svojih prvih samostalno urađenih radova i dokazuju da su vještine i tehnike koje su naučile na našim radionicama nastavile usavršavati i samostalno vježbati.

To znači da se naša kreativna priča nastavlja, a da su učesnice dobile hobi koji usavršavaju. Danas hobi, sutra posao!

Svaki novi rad bit će bolji od prethodnog i tako jedan za drugim.

Ovaj put, svoje radove nam je pokazala Ajla Hodžić (34) koja je učestvovala na kreativnoj radionici “Dekupaž u 4 koraka”.

-“Presretna sam što sam imala priliku da budem dio ove kreativne priče i da naučim dekupaž tehniku. Oduvijek mi je bila zanimljiva ali zahtijeva puno vremena, strpljenja, pažnje i posvećenosti detaljima. Također, tu je mnogo i do mašte, ideje i sve to u cjelosti vodi jednom sjajnom rezultatu. Dekupaž je postao moj hobi i sigurno ću nastaviti vježbati i izrađivati nove unikate. Također, kada dovoljno izvježbam, udružiću se s nekim od kreativaca i pokušati pokrenuti neki art posao jer ovo je divno-bojiš,lijepiš,farbaš, lakiraš, maštaš i u konačnici možeš zarađivati, a ko može biti sretniji od onoga ko na ovaj način može zarađivati?! Hvala Agenciji ZEDA na pruženoj prilici” – rekla je Ajla.

Pozivamo sve vas koji ste učestvovali na jednoj od naših radionica, kada samostalno nastavite usavršavati ovu tehniku, da nam na Facebook Agencije ZEDA  dostavite fotografije radova koje ste samostalno napravili. Također, molimo vas da nas obavijestite ukoliko jedna od tehnika koje ste naučili na našim radionicama postane vaš hobi.

#prijaviše_se
#naučiš
#usavršiš
#ispromovišeš
#unovčiš

 

Budi kreativan i Ti!

 

Back To Top
X