kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Razvoj poslovnih ideja i nagradni fond od 5.000 KM – Startap Weekend Mostar od 6. do 8. maja

Za nešto više od sedam dana studenti i mladi iz Bosne i Hercegovine u prostorijama INTERA Tehnološkog parka radiće na razvoju poslovnih ideja i biti na korak bliže osvajanju neke od nagrada iz ukupnog fonda vrijednog 5.000 KM.
Iz tog tehnološkog parka navode kako je to moguće sudjelovanjem na petom izdanju globalnog događaja Startup Weekend Mostar koji se ove godine nakon šest godina vraća u grad na Neretvi.

(Foto: Robert Kneschke/shutterstock.com)

Prijaviti se možete ovim putem.

Spomenute vrijedne nagrade, kako navode, samo su jedan od razloga, a one su rezervirane za tri najbolje poslovne ideje. Ipak, INTERA Tehnološki Park, u suradnji s poduzećem Alviral, pobrinuo se za niz dodatnih razloga zbog kojih ne smijete propustiti ovaj događaj!

– Bit će ovo prilika da kroz 54 sata intenzivnog rada od petka, 6.5. do nedjelje, 8.5.2022. godine razvijate svoju ideju ili doprinesete razvoju ideje nekog drugog sudionika. Na tom putu nećete biti sami – svojim savjetima će vam pomagati iskusni mentori o kojima sve možete pročitati na linku. Ako pažljivo pročitate agendu događaja, vidjet ćete da ćete imati priliku i čuti neka inspirativna predavanja, ne samo lokalnih, nego i europskih startup poduzeća. Povratnu informaciju na svoju ideju dobit ćete od članova komisije koji su već godinama dio poduzetničkog svijeta u Bosni i Hercegovini. Osim što ćete učiti, surađivati i stvarati, INTERA Tehnološki Park obećava zabavu – FunZone će vam biti na raspolaganju kako biste razbili monotoniju i razbistrili glavu, a vikend će završiti prigodnom zabavom u lokalnom pub-u – navodi se na sajtu INTERA-e.

Da bi ste se prijavili potrebno je posjetiti službenu web stranicu događaja i ispuniti kratki obrazac.
– Bilo da se prijavljujete samostalno ili već imate svoj tim, obratite pažnju na kategorije sudionika i izaberite onu koja najbolje odgovara karakteristikama svakog prijavljenog. Nakon toga pričekajte daljnja uputstva, a ne zaboravite da je sudjelovanje besplatno, a INTERA Tehnološki Park se pobrinuo za sve obroke tijekom događaja i taksi prijevoz iz centra grada. Imate pitanja? Javite se na info@intera.ba – poručili su iz INTERA-e.

 

 

Preuzeto:https://www.mreza-mira.net/vijesti/pozivi-za-projekte/razvoj-poslovnih-ideja-i-nagradni-fond-od-5-000-km-startap-weekend-mostar-od-6-do-8-maja/

Back To Top
X