kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

Radionica “Kako izvoziti građevinske proizvode na tržište Evropske unije-građevinska stolarija”

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine/Sektor za edukaciju organizira radionicu na temu “Kako izvoziti građevinske proizvode na tržište Evropske unije-građevinska stolarija” koja se održava 06.02.2019. godine u prostorijama Privredne komore Kantona Sarajevo, La Benevolencije 8, u Sarajevu

Ovaj program obuke ima za cilj da upozna proizvođače građevinskih proizvoda odnosno građevinske stolarije sa uslovima koje je potrebno ispuniti da bi se proizvodi plasirali na tržište Evropske unije. U tom smislu, u toku radionice će biti predstavljeni zahtjevi EU Uredbe o građevinskim proizvodima 305/2011, BAS EN standardi za ispitivanje prozora i vanjskih vrata, fabrička kontrola kvaliteta, mogućnosti unaprjeđenja poslovanja kompanija putem finansiranja iz fondova Evropske unije i sl.

Pored toga, predstavit će se zakonodavstvo Bosne i Hercegovine u području građevinskih proizvoda kako bi učesnici stekli kompletnu sliku o uslovima za plasman građevinskih proizvoda (građevinske stolarije) ne samo na tržište Evropske unije nego i na tržište Bosne i Hercegovine. Radionica je namjenjena proizvođačima građevinskih proizvoda odnosno građevinske stolarije, uvoznicima, distributerima kao i svima onima koji su profesionalno zainteresirani za ovu problematiku.

Kotizacija za učešće na radionici iznosi 85KM (+PDV). U kotizaciju su uključena predavanja, osvježenje u predviđenim pauzama i seminarski materijal. Uplate kotizacije je moguće izvršiti na račun 3383202250102995 kod Unicredit bank dd Sarajevo.

Ispunjen prijavni obrazac sa potvrdom o izvršenoj uplati kotizacije potrebno je dostaviti najkasnije do 04.02.2018. godine do 16:00 na e-mail adresu edukacija@komorabih.ba. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201.

 

Poziv
Program
Prijavni obrazac

 

 

Izvor: http://komorabih.ba

Back To Top
X