kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

PRVI SAMOSTALNI RADOVI NA STAKLU

Čovjek cijeli svoj život uči, istažuje, (ne)pronalazi se u određenim poslovima, hobijima, tehnikama, i prilikama. Nerijetko više puta izabere pogrešne staze sve dok ne dođe na onu koju prepozna kao pravu.
Često vam se može učiniti da vam se nešto (ne)dopada ali da biste znali da li je to za vas, morate pokušati. Koliko puta ste do sada promijenili sport koji ste trenirali, koliko puta ste počeli čitati knjigu koja vam se nije dopala, koliko puta ste imali hobi pa shvatili da ipak ima neki koji vam se više sviđa ili je zanimljiviji. Većina ima jedan odgovor: „više puta!“

Prvi susret na slikanjem na staklu, Lejla Heleg, jedna od učesnica druge kreativne radionice u trećem ciklusu projekta „Budi kreativan i TI!“ koju je organizovala Agencija ZEDA bila je radionica „Slikanje na staklu“.
Nakon radionice, Lejla je poslala svoje prve samostalne radove. Pokazala je da je vrijeme provedeno na radionici iskoristila na najbolji mogući način i da joj se svidjelo ono što je naučila jer je nastavila samostalno vježbati. Da li će nastaviti slikati na staklu i dobiti novi hobi, pokazaće vrijeme i javiće nam Lejla.

Bravo Lejla, a mi pozivamo sve vas koji ste bili na radionici „Slikanje na staklu“ da nam pošaljete fotografije svojih prvih samostalnih radova.
Također, pozivamo vas da nas obavijestite ukoliko jedna od dvije tehnike (dekupaž i slikanje na staklu) koje smo do sada naučili raditi u okviru trećeg ciklusa ovog Projekta, postanu vaš hobi. Mi ćemo vam pomoći da ga ispromovišete i pretvorite u posao.
U međuvremenu, od vas očekujemo puno vježbanja, usavršavanja, mnogo napretka i samostalno urađenih predmeta čije fotografije ćete nam poslati.

#prijavi se
#nauči
#izvježbaj
#usavrši
#fotografiši
#pošalji

 

Budi kreativan i TI!

Danas hobi, sutra posao!

Back To Top
X