kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

PRVI REZULTATI TREĆEG CIKLUSA PROJEKTA “BUDI KREATIVAN I TI” – NAKON SAMO JEDNE RADIONICE OLJA ŠIŠIĆ POKAZALA PRVE SAMOSTALNE RADOVE

Prva radionica u trećem ciklusu projekta “Budi kreativan i TI” bila je “Dekupaž u 4 koraka” za koju se tražilo mjesto više.
Svoje učešće na našoj radionici uzela je srednjoškolka Olja Šišić koja nam je pokazala da je savladala dekupaž tehniku i kod kuće samostalno nastavila vježbati naučeno. Obične drvene kutije je dekupaž tehnikom pretvorila u unikatne, atraktivne i vrlo lijepe premete.
Ovo je znak da oni koji učestvuju na kreativnim radionicama iskazuju svoje interesovanje da bi stekli nove vještine, naučili nešto novo i to samostalno nastavili vježbati i usavršavati. Svi učesnici ove radionice dobili su priliku za novi hobi koji će ukoliko nastave raditi, vježbati, kreirati i smišljati kako da se izvoje iz mase, hobi moći unovčiti, a oni najsretniji, pretvoriti u posao. Brojni hobiji upravo su na ovakav način počeli, a potom su se vremenom pretvorili u ozbiljnu poslovnu priču.
Kako kreativci imaju običaj reći, nema ništa ljepše nego se igrati, a zarađivati.
Olja je pokazala da je zainteresovana za kreativno stvaranje i materijalima koje nam je dostavila, osigurala eksluzivno pravo za učešće na svim radionicama trećeg ciklusa za koje iskaže interesovanje.

 

Danas hobi, sutra posao!
Prati nas! Prijavi se! Učestvuj!
Nauči! Kreiraj! Pokaži – dokaži!
Budi kreativan i TI!

 

Back To Top
X