kalendar

Uskoro nas očekuju novi događaji

skip to Main Content

PRVI REZULTATI TAČKANJA-MANDALA ART/“Budi kreativan i TI!“

Prošle sedmice ZEDA je održala kreativnu radionicu „Mandala art“, a već danas smo dobili fotografije prvih samostalnih radova jedne od učesnica naše radionice. Nakon svake završene kreativne radionice koja se realizuje u okviru projekta „Budi kreativan i TI!“, oni koji su učestvovali nam dostavljaju fotografije radova koje su samostalno napravili, tehnikama koje smo ih mi naučili.
Cilj projekta „Budi kreativan i Ti!“ je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.
Ovaj put, svoje prve radove pokazala nam je Jasmina Karahmet koja je učestvovala na kreativnoj radionici „Mandala art“. Jasmina se javnosti predstavila putem stranice stranice Just Art Unikatni radovi 
Ona se bavi oslikavanjem predmeta od drveta akrilnim bojama.Oslikava MDF predmete i obične stvari pretvara u umjetnička djela. Svoje radove najčešće finalizira epoksidnom smolom. Mandala art je tehnika koja će joj omogućiti da proširi asortiman svojih proizvoda i iskuša se u nečemu novom.
Tačkica uz tačkicu i obični predmeti postali su umjetnost. Jasmina je iskombinovala tehnike koje zna sa tehnikom koju je naučila na našoj radionici pa je uz drvo, glinu,epoksi smolu i tačkice, napravila svoje prve tačkaste unikate.

Bravo Jasmina!

Pozivamo sve vas koji ste učestvovali na našim radionicama da nam dostavite fotografije svojih prvih ili usavršenih samostalno urađenih radova tehnikama koje ste naučili u okviru projekta „Budi kreativan i TI!“.

#prati
#prijavi_se
#učestvuj
#nauči
#izvježbaj
#usavrši
#fotografiši
#pošalji

Budi kreativan i TI!

Back To Top
X